Telekom: s Magenta 1 čerpáte dáta jeden deň v týždni neobmedzene

Telekom štartuje vo štvrtok 1. júna 2017 letnú kampaň pre existujúcich, aj nových zákazníkov Magenta 1. Vďaka nej budú môcť využívať počas štyroch mesiacov dáta bez limitov. V ľubovoľný deň v týždni. Záleží len na tom, ktorý si vyberú.

Od 1. júna do 30. septembra 2017 si budú môcť všetci členovia skupín Magenta 1, ktoré obsahujú aspoň dve služby M, raz za týždeň aktivovať neobmedzený dátový balíček. Balíček platí 24 hodín od aktivácie. Benefit oceníte napríklad na chate, letnom festivale či párty, z ktorej sa budete chcieť na sociálnych sieťach podeliť o svoje zážitky prostredníctvom videa a fotografií.

Každý pondelok sa zákazníkom objaví možnosť aktivovať si balíček na ľubovoľný deň v týždni, kedy budú čerpať dáta nad rámec paušálu či kreditu. Každý týždeň si tak vyberú ľobovoľný deň pre využitie benefitu. Nemusia si stanoviť pevný deň v týždni na celé leto.

Výhodu môžu čerpať nielen zákazníci s paušálmi Happy a Bez záväzkov, ale do kampane sú zahrnuté i predplatené karty Easy. Voľné dáta z paušálu alebo balíčka sú počas využívania benefitu pozastavené, takže si ich nebudú míňať.

Ako na to?

Zákazníci s paušálmi Happy a Bez záväzkov si aktivujú balíček na odkaze www.telekom.sk/magenta1. Zákazníci s predplatenými kartami Easy musia poslať na aktiváciu balíčka SMS príkaz v tvare SMS DATADEN na skrátené číslo 12330.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

funboy 02.06.2017 - 00:37

Telekom ukázal spot – v ňom cykistky nevenujú pozornosť Saganovým trikom, lebo sú sústredené na svoje smartfóny. Operátor tak komunikuje svoju novú ponuku pre zákazníkov Magenta 1 – počas leta si môžu vybrať jeden deň v týždni, keď majú k dispozícii neobmedzené mobilné dáta. http://www.youtube.com/watch?v=Os6Ht7kVybQ

totojenenormalne04.12.2017 - 21:06 Trvalý odkaz

do skupiny magenta 1 boli k mojim 2 pausalom pre moje decka zapojeni cudzi ludia - dozvedel som sa to uplnou nahodou pri telefonate s retencnym oddelenim. skupina mala 5 clenov z toho 2 moje pausaly - L a XL. ked som zavolal na tie cisla zistil som ze sa jedna o uplne cudzych ludi - jeden sa priznal ze bol vtelekome a povedal pracovnicke nech ho k niekomu pripoji - ten clovek mal vdaka mne zlavu z poplaku a pripojila ho nejaka pracovnicka bez mojho vedomia. tak isto aj ostatnych 2 cudzich ludi. Bolo tam nahadzane Magio, internet , no proste vsetko. Boli vytvorene falosne mailove adresy aby som nedostal mail o nejakej skupine. Kde to zijeme? nejaky zebrak sa bude na mne nabalovat? prosim skontrolujte si svoje cisla ci aj Vas nevyuzili.

Celá diskusia 2 príspevky