SWAN rozširuje službu TO.doma do ďalších 47 nových lokalít

Služba To.doma ponúka rýchle internetové pripojenie porovnateľné s optickými káblami. Vysokorýchlostný internet šírený vzduchom pribudol v desiatkach menších miest a obcí.

Swan ponúka alternatívu pre zákazníkov, ktorí nemajú pripojenie na vysokorýchlostný internet cez optické káble, alebo boli doteraz odkázaní na služby cez DSL, Wi-Fi či WiMax. LTE internet je riešením napríklad pre obyvateľov rodinných domov, keďže je signál šírený vzduchom a nie je potrebné riešiť komplikovanú kabeláž.

Operátor najnovšie spustil službu TO.doma na frekvencii 3,7 GHz v týchto mestách:

Swan ponúka tri rôzne programy. TO.doma S je určené menej náročným domácnostiam, ktorým postačí rýchlosť 12 / 1 Mbps za 9,99 eur mesačne. TO.doma M poskytuje kvalitný internet za cenu 14,99 eur a maximálnu dosiahnuteľnú rýchlosť až 25 / 2 Mbps. Náročnejším zákazníkom je určený produkt TO.doma L s rýchlosťou maximálne 70 / 5 Mbps, ktorý ponúka za 19,99 eur. K radu TO.doma L si môžu zákazníci pri 24-mesačnej viazanosti zakúpiť Wi-Fi router už za 1 euro.

Službu spustil operátor v novembri 2015. Podrobnosti sme priniesli v článku Swan ponúka na frekvencii 3,7 GHz LTE internet pre domácnosti. TO.doma je dnes dostupné už pre obyvateľov vyše 300 miest a obcí. Dostupnosť na konkrétnej adrese si môžete overiť vo všetkých Swan centrách alebo zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na telefónne číslo 0650 123 456.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Luca 01.06.2017 - 08:26

Obmedzuju video streamovanie, takze mne sa napr.na HBO GO ani nespusti film, stahovanie filmov (asi filtruju .avi...) ide uplne katastrofalne. Pokial s tymto nezmyselnym obmedzovanim neprestanu, tato cela sluzba je na velke h***o.

Celá diskusia 1 príspevok