Sygic pridáva do navigácie celotextové vyhľadávanie

Navigáciu Sigyc patrí medzi najobľúbenejšie. Na celom svete ju vo svojich mobilných zariadeniach má nainštalovanú viac než 150 miliónov používateľov. Posledná aktualizácia prináša celotextové vyhľadávanie, ktorá pomôže pri rýchlom a jednouchom vyhľadaní cieľa.

Fulltextové (celotextové) vyhľadávanie je rýchly spôsob vyhľadávania informácie z vopred indexovanej databázy. Poznáte to napríklad z vyhľadávača Google. Začnete písať a postupne sa vám zobraujú relevantné výsledky, ktoré by mohli zodpovedať vašim požiadavkám. V navigácii Sygic ste doteraz pri hľadaní cieľovej destinácie museli zadávať postupne krajinu, mesto, ulicu a popisné číslo. S novou aktualizáciou to bude jednoduchšie.

Potrebujete ísť napríklad na Pribinovu ulicu v Bratislave. Po zadaní prvých písmen názvu ulice vám bude vyhľadávací algoritmus priebežne ponúkať najvhodnejšie výsledky. Vy si len vyberiete ten správny. V redakcii sme si novú funkciu vyskúšali na iPhone, na android nám aktualizácia zatiaľ nedorazila.

Pre majiteľov androidov má Sygic ďalšiu novinku - One Tap Navigation (Navigácia jedným klepnutím). Na domácej obrazovke sa vo widgete zobrazujú už aj obľúbené destinácie, nielen Domov a Práca. Na jeden klik tak priamo z úvodnej obrazovky spustíte navigáciu na vybrané miesto. Funkcia šetrí čas, nemusíte najskôr zapínať Sygic a vyberať cieľ zo zoznamu. Kliknete a idete.

Navigáciu Sygic pre zariadenia s operačným systémamom iOS si stiahnete z App Store, pre OS Android je určený obchod Google Play.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu