Poznáme dostupnosť a ceny Lenovo Moto C a Moto C Plus na Slovensku

Len nedávno uvedené low-endové 5-palcové dual SIM smartfóny radu Moto C sa už čoskoro dostanú do našich obchodov. Zaujmú LED bleskom pri prednej kamere a C Plus láka i na 4000 mAh batériu.

Obe zariadenia budú na Slovensku dostupné ako v jednej z prvých krajín na svete. Určené sú nenáročným zákazníkom, ktorí hľadajú dual SIM za nízku cenu a nevadia im slabé parametre smartfónu. Obidve novinky spája päťpalcová uhlopriečka displeja, štvorjadrový procesor, 2-megapixelová predná kamera s LED bleskom, microUSB konektor, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2 a operačný systém Android vo verzii 7.0 Nougat.

Slabšie vybavené Lenovo Moto C dostalo FWVGA displej s rozlíšením 480 x 854 bodov, len 1 GB operačnú pamäť RAM a vnútorné úložisko s 8 GB pre 3G model alebo 16 GB kapacitou pre LTE verziu. Rozšíriť sa dajú microSD kartami do veľkosti 32 GB. Kombináciu 1 GB operačnej pamäte RAM a 8 GB úložiska považujeme na základe našich skúseností pre komfortné používanie za nedostatočné. Preto odporúčame aj pre menej náročné používanie kupovať androidy s minimálne 2 GB RAM a 16 GB úložiskom.

Zadná kamera ponúkne 5 Mpix snímač, LED blesk a kto chce mať automatické zaostrovanie, musí si kúpiť model s podporou 4G. Batéria dostala 2350 mAh kapacitu. Kompletné parametre nájdete v základnom infe.

Lenovo Moto C Plus má lepšie rozlíšenie displeja 720 x 1280 bodov a dostupný bude model nielen v kombinácii 1 GB RAM s 16 GB úložiskom, ale aj verzia s 2 GB operačnou pamäťou. Oproti slabšiemu súrodencovi dostala novinka hlavný fotoaparát s vyšším 8 Mpix rozlíšením a silnejšiu 4000 mAh batériu. Všetko dôležité o telefóne sa dočítate v článku Základné info: Lenovo Moto C Plus.

Ako prvé príde na Slovensko Moto C. Vo verzii 3G s 1 GB pamäťou RAM a 8 GB úložným priestorom sa bude v perlovo bielej a hviezdnej čiernej predávať za 89,00 eur. 4G model s 16 GB pamäťou a zaostrovaním fotoaparátu bude stáť 99,90 eur, na výber budú farby jemné zlatá, hviezdne čierna a kovovo čerešňová.

Lenovo Moto C Plus vo verzii s 1 GB RAM a 16 GB úložným priestorom bude na Slovensku dostupné od 5. júna 2017 za cenu 119,00 eur vo farbách jemné zlatá, hviezdne čierna a kovovo čerešňová. V rovnakých odtieňoch a od rovnakého dátumu si na Slovensku budete môcť kúpiť Moto C Plus s 2 GB RAM a 16 GB úložiskom za 139,00 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu