Nové HTC U láka na 360 reálny záznam

Len štyri dni nás delia od oficiálneho uvedenia novej vlajkovej lode HTC a výrobca nám po malých kúskoch odhaľuje jej vlastnosti. Posledné zverejnené video má v popise "360 real-life recording".

Pripravovaná novinka by mala mať inovatívne dotykové ovládanie na bočných stenách, čo napovedajú obrázky aj videá HTC, na ktorých ľudia stláčajú rôzne predmety.

Posledné zverejnené video má v popise "360 real-life recording". Môže ísť o nahrávanie 360° videí alebo 360° zvuku. Výrobca viac neprezradil a múdri nie sme ani z krátkeho videa.

Nové HTC U 11 dostane podľa uniknutej grafiky obalu zariadenia 5,5-palcový QHD displej, nový procesor Snapdragon 835, 6 GB operačnú pamäte RAM a 128 GB úložisko. Hovorí sa aj o slabšie vybavnom modeli s kombináciou 4 GB RAM a 64 GB vnútornej pamäte.

Hlavný 12-megapixelový fotoaparát by mal prísť s optickou stabilizáciou, clonovým číslom f/1.7, rýchlym zaostrovaním a technológiou UltraPixel. Predná 16 Mpix kamera má mať svetelnosť f/2.0 a režim Selfie Panorama. Chýbať nemá vodeodolnosť s certifikáciou IP67, HTC BoomSound, podpora dvoch SIM kariet ani čítačka odtlačkov či rýchle nabíjanie batérie.

Uvedenie novinky je naplánované na 16.mája o 8:00 hodine nášho času.

Zdroj: youtube.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu