Honor 8 Pro na Slovensku

Nový prémiový smartfón s 5,7'' QHD displejom a štýlovým dizajnom si oficiálne kúpite už aj na Slovensku. Honor 8 Pro bude dostupný aj v O2.

Pred mesiacom predstavený top model dcérskej spoločnosti Huawei sa už začal predávať aj v slovenských obchodoch. Honor 8 Pro spája elegantný dizajn a výkonný hardvér. Ponúka kovovú konštrukciu s hrúbkou len 7 milimetrov, oblé steny a veľký 5,7-palcový displej s jemným QHD rozlíšením 1440 x 2560 bodov a 2.5D efektom. Pre komfortné čítanie za tmy je tu eye-care mode 2.0, ktorý filtruje modrú farbu a redukuje jas displeja.

Výkon zabezpečí osemjadrový procesor vlastnej výroby Kirin 960 a 6 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný 64 GB priestor si môžete rozšíriť microSD kartou, ktorú vložíte do druhého slotu na SIM kartu. Prídete tak ale o dual SIM funkciu. Batéria sa napriek tenkej konštrukcii telefónu pýši 4000 mAh kapacitou a podľa výrobcu by mala postačiť na približne dva dni bežného používania. Reálne skúsenosti s výdržou vám už čoskoro prinesieme v pripravovanej recenzii.

Honor 8 Pro láka nielen na výkon, optimalizovaný systém, ale aj duálny 12 Mpix fotoaparát. Podľa kolegu Richarda ale za vlajkovými loďami materskej firmy zaostáva. Cez deň fotí pekne, čiernobiele zábery však neprinášajú ani viac detailov ani väčší dynamický rozsah. Predná kamera zvládne nahrávať maximálne HD video. Od top modelu sme čakali viac. Skúšobné snímky a videá nájdete v článku Takto fotí Honor 8 Pro + videá z mobilu. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Honor 8 Pro je od 10. mája oficiálne dostupný u vybraných predajcov za odporúčanú cenu 590 eur. Na výber je zlatý alebo modrý variant. Objaviť sa má i v ponuke O2.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu