Alcatel A5 LED prichádza na Slovensko

Do slovenských obchodov mieri cenovo dostupný 5,2-palcový dual SIM android s interaktívnym LED krytom, ktorý ponúka rôzne svetelné efekty.

Alcatel A5 LED mal premiéru na tohtoročnom MWC v Barcelone a osloví najmä tínedžerov. Ide o prvý interaktívny smartfón s LED krytom, ktorý spolu s aplikáciou enjoy.now prináša rôzne zábavné funkcie. Napríklad notifikácie prostredníctvom sveteľných LED efektov, ktoré si môžete sami vytvoriť.

Novinka ponúka množstvo rôznych svetelných motívov. Môžete si nastaviť svetelnú show na príjem hovorov, SMS správy alebo upozornenia zo sociálnych sietí. V aplikácii Color Catcher sa dá vytvoriť na každý deň iný LED motív. Efekty môžu pulzovať v rytme hudby, ktorú práve počúvate a ľahkým zatrasením telefónom nastavený efekt zmeníte.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 5,2'' displej s HD rozlíšením, osemjadrový procesor MediaTek MT6753, 2 GB operačná pamäť RAM, 16 GB úložisko, 8 Mpix hlavný fotoaparát a 5 Mpix predná kamera. Nechýbajú rýchle dáta cez LTE a nezabudlo sa ani na FM rádio. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe. V článku nájdete aj množstvo živých fotografií.

Alcatel A5 LED sa bude predávať za odporúčanú cenu 199 eur. Na výber budete mať metalickú čiernu alebo striebornú farbu s imitáciou brúseného kovu. V obidvoch prípadoch príde telefón s LED krytom, ku ktorému bude na výber i druhý, klasický kryt.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu