Android, iOS a Windows TIP: 2017 IIHF - hokejový šampionát v mobile

Včera odštartovali tohtoročné majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji. V oficiálnej aplikácii nájdete všetky informácie na jednom mieste. Nechýba slovenská lokalizácia, hlasové upozornenie na dôležité udalosti a pribudli nové funkcie.

Medzinárodná hokejová federácia a Škoda ako hlavný sponzor šampionátov už niekoľko rokov pravidelne vydávajú aplikácie pre fanúšikov tohto športu. Chýbať nemôže ani pre tohtoročné majstrovstvá sveta, ktoré prebiehajú od 5. do 21. mája 2017 v Nemecku a Franzúzsku.

2017 IIHF powered by ŠKODA je veľmi podobná tej minuloročnej, prináša ale niekoľko noviniek. Zostavy hráčov sú graficky zobrazené na ľadovej ploche, nájdete tu rozšírené štatistiky tímov v prehľadnom zobrazení a môžete si porovnať ich výkon v danej hre. O každom hráčovi sa dočítate podrobné informácie. Zistíte jeho kariérny postup, aký bol úspešný v turnajoch a v čom sa mu darilo najviac.

Samozrejmosťou sú kompletné informácie o naplánovaných zápasoch, zostave, tabuľky a podobne. V náhľade klziska vidíte všetky dôležité detaily zápasu chronologicky usporiadané, môžete tu vidieť každú strelu, trest i gól. Dozviete sa horúce novinky a vo Fan Zóne si môžete vybrať tím, ktorému chcete fandiť.

Zapnúť si môžete aj hlasové notifikácie. Bez toho, aby ste sa museli pozerať na displej telefónu, vám príjemný hlas oznámi začiatok zápasu, každý strelený gól, udelený trest a zosumarizuje nielen koniec stretnutia, ale i každú tretinu.

Aplikácia je určená pre operačné systémy Android, iOS a Windows Phone. Bezplatne si ju stiahnete z Google Play, App Store a Microsoft Store. Pre Windows má omedzené funkcie a iný dizajn.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu