Samsung Galaxy XCover 4 prichádza na Slovensko

Už na budúci týždeň sa v slovenských obchodoch začne predávať štvrtá generácia odolného smartfónu radu Galaxy XCover. Robustnú konštrukciu odolnú voči vode, prachu a nárazom dopĺňa lákavá cenovka.

Samsung Galaxy Xcover 4 je vhodný aj do náročných podmienok. Smartfón spĺňa certifikáciu IP68, je tak odolný nielen voči prachu, ale aj vode do hĺbky až 1,5 metra po dobu 30 minút. Pýši sa aj odolnosťou MIL-STD 810G podľa americkej vojenskej normy. Môže sa tak používať v extrémnych teplotách (vysokých i nízkych), nevadí mu intenzívne slnečné svetlo, mechanické otrasy ani vibrácie.

V robustnej konštrukcii z pogumovaného materiálu a vrúbkovanými bočnými stenami sa ukrýva výbava nižšej strednej triedy. Medzi kľúčové špecifikácie patrí štvorjadrový 1,4 GHz procesor, 2 GB operačná pamäť RAM, 16 GB úložisko s možnosťou rozšírenia microSD kartami a operačný systém Android vo verzii 7.0 Nougat.

Pod 5-palcovým IPS displejom s HD rozlíšením 720 x 1280 bodov sa nachádzajú tri mechanické tlačidlá. Dotykový displej má vysokú citlivosť a dá sa ovládať aj v rukaviciach. V ľavej bočnej stene sa nad klávesami hlasitosti nachádza tlačidlo XCover. Môžete nastaviť, aby otváralo vaše obľúbené aplikácie, spustilo svietidlo alebo poslúži ako hardvérová spúšť fotoaparátu.

Kompletné špecifikácie nájdete v článku Základné info: Samsung XCover 4. Telefón máme v redakcii na testovanie. Môžete sa tak tešiť na podrobnú recenziu.

Štart predaja Samsung Galaxy XCover 4 začína na slovenskom trhu 9. mája s odporúčanou cenovkou 259 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu