O2 oslávilo 10. narodeniny naozaj veľkolepo

Tento rok sa nesie v znamení osláv desiateho výročia pôsobenia O2 na slovenskom telekomunikačnom trhu. Svoje okrúhle narodeniny oslávil operátor vo veľkom štýle. Nechýbal prezident Kiska ani Charles Elachi, riaditeľ vývojárskeho centra NASA v rokoch 2001 - 2016.

O2 vstúpilo na slovenský telekomunikačný trh 2. februára 2007. Počas svojej histórie zmenilo niektoré zaužívané pravidlá mobilného telefonovania, ktoré dovtedy na trhu vládli a získalo takmer 1,9 miliónov zákazníkov. Do sveta dvoch operátorov prinieslo O2 "čerstvý kyslík": dáta na predplatenej karte a jednotné ceny volaní bez viazanosti. S programom O2 Fér zákazník zaplatil len to, čo naozaj využil.

Pre zákazníkov zrušil operátor v roku 2014 česko-slovenské hranice. U západných susedov odvtedy volajú, SMS-kujú a dátujú za ceny ako doma. O2 sa tak stalo historicky prvým operátorom na Slovensku, ktorý v Čechách zrušil roamingové poplatky všetkým svojim zákazníkom.

Ďalším benefitom, ktorý u iného operátora nenájdeme, je zdieľanie nekonečných volaní. Zákazníci s programom O2 Paušál vo verzii Platina alebo Diamant môžu až štyrom svojim blízkym venovať nekonečné volania do všetkých sietí na Slovensku, v ČR a do celej EÚ. Bezplatný benefit môžu využívať všetci zákazníci s programom O2 Paušál. Nekonečné volania a SMS správy tak môžu mať už od 15 € mesačne. Pri použití bonusu za prenos sa cena zníži na lákavých 10 €.

Pri príležitosti 10. narodenín pripravilo O2 kampaň Dobré dáta. Prostredníctvom 10 ambasádorov a ich 10 posolstiev vyzýva zákazníkov, aby sa zapojili do kampane a svojou troškou prispeli k zlepšeniu Slovenska. Odmenou sú bezplatné dáta.

V rámci osláv pripravil operátor konferenciu, na ktorej sa vybraní spíkri podelili o svoje príbehy a skúsenosti. Medzi osobnosťami nechýbali Matej Tóth, Táňa Pauhofová a pozvanie prijal aj Charles Elachi, riaditeľ vývojárskeho centra NASA v rokoch 2001 - 2016. Príjemným prekvapením bol hosť večera - prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska, ktorý svojím príhovorom konferenciu otvoril.

Stream z celého večera, ktorý bol rozdelený do dvoch častí, nájdete na facebookovej stránke O2 pod názvom 10 príbehov, ktoré menia Slovensko. Podrobnosti o priebehu konferencie spolu s fotografiami a videami sú zverejnené i v magazíne Sóda.

Medzi najzaujímavšiu osobnosť večera bezpochyby patril Charles Elachi, emeritný profesor elektrotechniky a planetárnych vied na Kalifornskom technologickom inštitúte a bývalý riaditeľ JPL divízie NASA, ktorá je za vývojom pohonu úspešných vesmírnych sond. Na Slovensku bol prvýkrát.

Večer plný inšpiratívnych osobností ukázal, že sa netreba vzdávať pri prvých prekážkach. Odhodlanie ísť si za svojím snom by sme nemali vnímať ako klišé, ale ako životnú cestu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Rastislav.j 01.05.2017 - 14:47

"dáta na predplatenej karte" - však inú, ako predplatenú kartu, nemali "jednotné ceny volaní bez viazanosti" - takéto programy tu boli už pred príchodom O2

ML02.05.2017 - 11:46 Trvalý odkaz

V O2 som len kvoli roamingu v Cesku. Ked skonci roaming v EU a O2 neznizi ceny, idem inde.

galaxi02.05.2017 - 15:12 Trvalý odkaz

Veľký otáznik nejasností ako to vskutočnosti po 15.6.2017 bude. Zatiaľ sa k tomu oficialne nevyjadril ani jeden Slovenský operátor, najmä čo sa týka dát a dátoveho stropu 7,7€ za GB dát v ramci EU.

Celá diskusia 3 príspevky