Zachyťte všetky jedinečné okamihy s novým smartfónom Huawei P10

PR · Druhá generácia duálneho fotoaparátu, kvalitné selfie snímky vďaka prednému fotoaparátu s certifikáciou Leica či plná kontrola nad nastaveniami fotoaparátu v profesionálnom režime – to všetko v sebe zahŕňa vlajková loď Huawei P10.

A nielen to. Pozrite sa na päť najzaujímavejších fotografických funkcií, ktoré nový smartfón ponúka.

1. Portréty

Na vytvorenie kvalitnej portrétovej fotografie už nepotrebujete drahý fotoaparát s profesionálnym objektívom. Duálny fotoaparát Leica 2.0 využíva špeciálnu 3D technológiu na detekciu tváre. Technológia precízne rozpoznáva fotografovanú tvár, umožňuje jej plnú ostrosť, zatiaľ čo používateľ môže zvoliť rozostrenie pozadia (bokeh). Pri fotografovaní portrétu Huawei P10 analyzuje až 190 charakteristických rysov a aj vďaka tomu budú Vaše portréty ešte dokonalejšie.

2. Selfies

Huawei P10 je už druhým modelom, kde na vývoji fotoaparátu spolupracovala spoločnosť Leica. Je to však prvýkrát, kedy sa táto nemecká fotografická legenda podieľala aj na vývoji predného fotoaparátu. Nový 8 Mpix snímač zachytáva ešte viac svetla a umožňuje používateľom fotiť kvalitné fotografie, a to tak za denného svetla, ako i večer. Fotoaparát tiež rozpozná, keď sa používateľ rozhodne urobiť skupinové selfie a automaticky sa prepne do širokouhlého módu.

3. Čiernobiele fotografie

Druhá generácia duálneho fotoaparátu Huawei P10 prichádza s kvalitným 20 Mpix čiernobielym snímačom. Farebný snímač disponuje 12 Mpix. V kombinácií s optikou Leica SUMMARIT-H s clonou f/2.2 a optickou stabilizáciou obrazu vytvára Huawei P10 fotografie najvyššej kvality. Čiernobiely režim dodáva fotkám podmanivú atmosféru a umelecký dojem. V monochromatickom režime sa dá po novom nastaviť aj funkcia "Portrét".

4. Maľovanie svetlom

Funkcia "Maľovanie svetlom" je už štandardnou súčasťou posledných modelov Huawei. K dispozícií ponúka štyri umelecké režimy: "Stopy koncových svetiel" určené pre zachytenie svetiel áut v noci, "Hodvábnu vodu" pre umelecké zachytenie tečúcej vody, "Cestu hviezd" pre snímanie pohybu hviezdnej oblohy a "Svetelné graffiti". Práve "Svetelné graffiti" sú možno najzábavnejším režimom. Používateľom umožňujú prostredníctvom najrôznejších svetelných zdrojov (ako sú prskavky, sviečky, svetlá, atď.) v reálnom čase písať alebo maľovať obrázky do snímaného záberu.

5. PRO režim

Profesionálny "PRO" režim ocenia najmä pokročilí používatelia, fotografickí nadšenci ako aj skutoční profesionáli. Tento režim ponúka, podobne ako profesionálne digitálne zrkadlovky, plnú kontrolu nad fotografickými parametrami. Profesionálny režim fotoaparátu Huawei P10 tak umožňuje napríklad nastavenie expozície, hodnoty ISO, rýchlosti uzávierky alebo typu autofókusu. Používatelia si môžu rovnako manuálne nastaviť aj vyváženie bielej.

Vytvorené fotografie môžu používatelia následne vďaka funkcii "Highlights" , vytvorenej v spolupráci s kultovou značkou GoPro, spracovať do atraktívnej video prezentácie so zaujímavými efektmi a prechodmi s hudbou a podeliť sa tak o tieto momenty so svojimi známymi.

Viac informácií o produktoch Huawei nájdete na http://consumer.huawei.com/sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu