Telekom v apríli sprístupní kanály Cinemax zadarmo

Pozrieť si dobrý film nikdy nie je na škodu. Pokiaľ ste ešte nevideli klasiku Život je krásny alebo životopisný film Pelé: Zrodenie legendy, v apríli budete mať príležitosť. Zaujímavé prekvapenie si operátor pripravil aj pre fanúšikov Star Treku.

Telekom od 1. apríla pre všetkých zákazníkov Magio televízie bezplatne sprístupní exkluzívne filmové kanály z rodiny HBO: Cinemax 1 a Cinemax 2. Cinemax ponúka americké a medzinárodné filmy, ale aj seriály z vlastnej produkcie. Každú nedeľu večer kanál ponúkne jednu veľkú filmovú premiéru. Cinemax 2 sa ako artový program zameriava na európske a medzinárodné tituly od nezávislých štúdií, festivalové snímky, miesto ponúka aj romantickým filmom.

Na čo sa v apríli môžete tešiť?

Pelé: Zrodenie legendy (02. 04. 2017, 20:00)

Tento inšpiratívny životopisný snímok zachytáva Peléov raketový vzostup zo slumov brazílskeho Sao Paula až do centra najväčšej svetovej športovej udalosti, kde sa len v sedemnástich rokoch stal najmladším víťazom majstrovstiev sveta vo futbale.

San Andreas (16. 04. 2017, 20:00)

Po ničivých následkoch obrovského zemetrasenia sa pilot záchrannej helikoptéry snaží nájsť v Los Angeles svoju bývalú ženu skôr, ako bude mesto zrovnané so zemou. Spoločne sa potom vydávajú na cestu do San Francisca, aby zachránili svoju dcéru.

Život je krásny (05. 04. 2017, 20:00)

Taliansky čašník židovského pôvodu Guido je za druhej svetovej vojny odvlečený spolu so svojou rodinou do nacistického koncentračného tábora. Aby syna uchránil pred okolitými hrôzami, predstiera, že všetko okolo je hra, ktorej víťaz dostane tank.

Každý piatok Cinemax prinesie výber tých najlepších filmov z kultovej série Star Trek:

- Star Trek II: Khanov hnev

- Star Trek VI: Neobjavená krajina

- Star Trek VIII: Prvý kontakt

- Star Trek X: Nemesis

Kanály Cinemax a Cinemax 2 sú bežne súčasťou balíčka HBO + Cinemax za 9,99 eur mesačne.

Niektoré televízne programy môžete sledovať aj na mobile alebo tablete. Stačí si stiahnuť aplikáciu Magio Go pre zariadenia s operačným systémom Android a iOS. V aplikácii zadáte svoje prihlasovcie údaje. Pre prihlásenie z počítača alebo notebooku navštívte webovú stránku www.magiogo.sk. Programy si môžete nahrať, nechať sa upozorniť dopredu, aby ste svoj obľúbený film nezmeškali alebo si ho neskôr pozrieť v archíve. Za 3,99 eur mesačne získate prístup k 12-tim programom vysielaným naživo a za 5,99 eur budete môcť pozerať až 50 rôznych staníc.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu