Telekom: Huawei P10 v akciovej ponuke

Telekom odštartoval predaj tohtoročnej vlajkovej lode s 5,1'' Full HD displejom, elegantným dizajnom a výborným duálnym fotoaparátom. Ako darček vám pribalí externú nabíjačku s 10000 mAh kapacitou.

Huawei P10 má podobný dizajn ako predchodca P9, no viac zaoblenejšiu konštrukciu a už na prvý pohľad vyzerá veľmi elegantne. Výraznou zmenou je premiestnenie snímača odtlačkov zo zadnej steny pod displej. Čítačka je mimoriadne rýchla a ponúka šikovné gestá. Ich funkciu a ďalšie vylepšenia používateľskej nadstavby EMUI sa dočítate v podrobnej recenzii.

Tak ako minuloročný model P9 aj P10 dostala duálny fotoaparát, na ktorého vývoji spolupracovala známa firma Leica. Kvalitu snímok a videí zhotovených dvojicou zadných fotoaparátov (20 Mpix + 12 Mpix) a prednou 8 Mpix kamerou si môžete pozrieť nelen v článku Takto fotí Huawei P10 + videá z mobilu, ale aj vo fotoporovnaní Huawei P10 vs. Apple iPhone 7.

Telefónu nechýba výkonný hardvér, rýchle reakcie a poteší 3200 mAh batériou s rýchlym nabíjaním. Podrobné informácie o výbave sme priniesli v základnom infe. Komu sa nechce čítať recenzia, všetko dôležité sa dozvie z našej videorecenzie.

Videorecenzia:

Huawei P10 v čiernej farbe kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 12 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 219 €)

- 12 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 169 €)

- 10 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 119 €)

- 7 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 119 €)

- 4 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 119 €)

Pri kúpe cez web je úvodná cena nižšia o 20 eur. Plná cena je stanovená na 599 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

fedinko 02.04.2017 - 00:00

To je dobry odrb tieto akciove ceny. Pri pausale M clovek ten telefon este preplati oproti plnej cene :-) kde su tie stare dobre casy ked davali telefon za korunu. Teraz cloveka zoderu na poplatkoch a este mu v plnej cene aj smartfon predaju. Pokial samozrejme niekto nevyuziva najvyssie pausaly

funboy02.04.2017 - 15:26 Trvalý odkaz

fedinko a to ešte nezabúdaj, že uvedené ceny platia iba pri podpise Dodatku k Zmluve o poskytovaní verejných služieb s prevzatím záväzku používať vybraný program služby počas 24-mesačnej viazanosti.

Celá diskusia 2 príspevky