4ka spúšťa darcovské SMS správy

Už aj Štvorkári môžu prispieť na dobrú vec prostredníctvom SMS-ky. Ako prvú môžu podporiť Ligu proti rakovine.

Deň narcisov patrí k najznámejším charitatívnym zbierkam na Slovensku. Už 21 rokov sa v jediný deň vyberie do ulíc až 16-tisíc dobrovoľníkov, aby nezištne pomohli iným. Každému, kto prispeje akoukoľvek čiastkou, pripnú na odev žltý narcis. Deň narcisov sa už tradične koná v apríli každého roka. Tento rok pripadol na 7. apríla.

Od 27. marca do 15. apríla môžu organizátora zbierky, Ligu proti rakovine, podporiť aj Štvorkári, a to zaslaním ľubovoľnej SMS na číslo 848. Cena SMS je 2 € a celý výťažok z akcie poputuje v plnej výške Lige proti rakovine. Ide vôbec o prvú možnosť prispieť na charitu prostredníctvom SMS v sieti štvrtého mobilného operátora.

Operátor podpísal už zmluvy s viacerými mimovládnymi organizáciami a s ďalšími o spolupráci rokuje. Zákazníkov bude o nových zbierkach informovať SMS správou alebo prostredníctvom svojich profilov na sociálnych sieťach.

Pozn. redakcie: zaslaním ľobovoľnej SMS-ky na číslo 848 prispejete sumou dve eurá zo siete ktoréhokoľvek slovenského operátora.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu