Swan: služba TO.doma dostupná v 23 nových lokalitách

Swan rozšíril LTE pokrytie do ďalších lokalít, pribudli aj malé obce. Služba To.doma ponúka rýchle internetové pripojenie porovnateľné s optickými káblami. Je ale šírené vzduchom.

Swan ponúka alternatívu pre zákazníkov, ktorí nemajú pripojenie na vysokorýchlostný internet cez optické káble, alebo boli doteraz odkázaní na služby cez DSL, Wi-Fi či WiMax. LTE internet je riešením napríklad pre obyvateľov rodinných domov, keďže je signál šírený vzduchom a nie je potrebné riešiť komplikovanú kabeláž.

Operátor najnovšie spustil službu TO.doma na frekvencii 3,7 GHz v mestách Holíč, Leopoldov, Poltár, Revúca, Rožňava, Skalica, Svätý Jur, Šamorín, Štúrovo, Veľký Meder a Želiezovce. Vysokorýchlostný internet, ktorý funguje vďaka najmodernejšej LTE technológii, môžu už využívať aj obyvatelia obcí Alžbetin Dvor, Badín, Červeník, Chotín, Hronsek, Kátov, Marcelová, Šrobárová, Šulekovo, Trakovice, Vlkanová a Zohor.

Swan ponúka tri rôzne programy. TO.doma S je určená menej náročným domácnostiam, ktorým postačí rýchlosť 12/1 Mbps za 9,99 eur mesačne. TO.doma M poskytuje kvalitný internet za cenu 14,99 eur a maximálnu dosiahnuteľnú rýchlosť až 25/2 Mbps. Náročnejším zákazníkom je určený produkt TO.doma L s rýchlosťou maximálne 70/5 Mbps, ktorý ponúka za 19,99 eur. K radu TO.doma L si môžu zákazníci pri 24-mesačnej viazanosti zakúpiť Wi-Fi router už za 1 euro.

Službu spustil operátor v novembri 2015. Podrobnosti sme priniesli v článku Swan ponúka na frekvencii 3,7 GHz LTE internet pre domácnosti.

Služba TO.doma je dnes dostupná už pre obyvateľov viac ako 240 miest a obcí. Dostupnosť na konkrétnej adrese si môžete overiť vo všetkých Swan centrách alebo zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na telefónne číslo 0650 123 456.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

jarpo 28.03.2017 - 14:21

Pokial dobre pamatam, stvorka niekedy zaciatkom minuleho roka tvrdila, ze do konca roka pokryju vsetky okresne mesta tymto lte na doma. Napriklad v Bytci tato sluzba nie je dostupne dodnes. Smutne...

galaxi29.03.2017 - 10:25 Trvalý odkaz

Snaď nedúfaš, že táto smer firma dodrží aj svoje slovo :)

nanoSIM29.03.2017 - 13:26 Trvalý odkaz

Kde sa podela Tvoja neochvejná viera?

Celá diskusia 3 príspevky