Na jeden záber: Samsung Galaxy Tab S3

Výhodou tenkého a výborne vybaveného desaťpalcového tabletu je dotykové pero S Pen, ktoré dostanete priamo v balení. Nemusíte ho nabíjať a rozšíri využitie tabletu o nové funkcie.

Najnovší tablet Samsung Galaxy Tab S3 je mimoriadne vydarené zariadenie s kvalitnými reproduktormi a parádnym 9,7'' displejom s vysokým rozlíšením 2048 x 1535 bodov. Kolega Matej, ktorý tablet nedávno testoval, v recenzii pochválil nielen štvoricu hlasných reproduktorov, ale aj 13-megapixelový fotoaparát s LED bleskom, automatickým zaostrovaním a nahrávaním 4K videí. V kategórii tabletov ponúka nadpriemerné výsledky. Zahanbiť sa nedá ani 5 Mpix predná kamera.

Dodávané dotykové pero nepotrebuje žiadnu batériu, nikdy teda nebudete musieť riešiť jeho nabíjanie. Na pere nájdete jedno tlačidlo. Jeho stlačením môžete začať robiť poznámky aj bez zapínania a odblokovania displeja. Jeho rozličným funkiám sme sa podrobne venovali v recenzii. Kompletné špecifikácie nájdete v našom základnom infe. Čo si o Galaxy Tab S3 myslí kolega Richard, sa dozviete z jeho desaťminútového videa.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu