Hľadáte multimediálnu zábavu? Odpoveďou je spojenie televízie a internetu

PR · Internet a televízia už dávno nie sú dve rozdielne médiá. Ako samostatné jednotky pomaly strácajú význam a až ich spojením dokážeme z našich zariadení vyťažiť maximum.

Inteligentné televízie sú pre internet ako stvorené a dnes už sa zaobídete iba s jedným balíčkom pre obe tieto služby.

Nestihli ste obľúbený seriál? Nevadí!

Digitálna televízia vám dovoľuje nazrieť do TV archívu, v ktorom sú uložené a dostupné relácie vybraných televíznych staníc počas 7 dní po ich odvysielaní. Rovnako oceníte aj možnosť nahrávania obľúbených relácií. K dispozícii máte dostatok priestoru pre nahrávky všetkých seriálov, ktoré vám ušli. Okrem toho si môžete sledovaný program kedykoľvek zastaviť, pretočiť späť, znovu pustiť alebo dopozerať neskôr.

Čo všetko získate s balíčkom DUO?

Na výber máte štyri veľkosti balíčkov DUO od SWANu. Podľa veľkosti balíčka si môžete vybrať internet s rýchlosťou od 50 cez 70 až po 90 Mbit/s. Už v základnom TV balíčku máte 35 TV kanálov vrátane 18 kanálov v HD kvalite a najvyšší balíček vám poskytne až 111 rôznych kanálov (z toho 44 v HD kvalite). Balíčky DUO vás zároveň potešia bezkonkurenčnou cenou oproti konkurenčným poskytovateľom služieb.

S balíčkom digitálnej televízie získate kompletného elektronického programového sprievodcu, TV mozaiku, ktorá vám dovoľuje sledovať až 20 programov súčasne, videopožičovňu, v ktorej nájdete mnohé atraktívne filmové tituly vždy k dispozícii a mnohé ďalšie aplikácie. Navyše nepotrebujete 2 rôzne zmluvy, internet aj televíziu dostanete v rámci jednej služby.

Obľúbené programy stále so sebou vďaka aplikácii SWAN GO

SWAN GO je skvelá mobilná aplikácia, vďaka ktorej máte TV so sebou v mobile či v tablete (až na troch zariadeniach súčasne). K dispozícii máte až 33 rôznych kanálov, ktoré môžete sledovať kedykoľvek a kdekoľvek. Ak sa rozhodnete používať SWAN GO a službu si objednáte do 30.6.2017, úplne zadarmo dostanete bonus v podobe TV archívu, kde nájdete vaše obľúbené programy. Ovládanie aplikácie je intuitívne a prehľadné. Nič vás tak nebude rušiť pri pozeraní seriálov, relácií a filmov.

Televízia bez internetu?

Výrobcovia televízorov nám stále ponúkajú ďalšie a novšie možnosti ako pracovať a vyhľadávať zábavu prostredníctvom ich zariadení. V moderných SMART TV nájdeme množstvo rôznych aplikácií od YouTube cez sociálne siete až po hry a software na úpravu fotografií. Načo si však kupovať SMART TV, keď ho nepripojíte k poriadnemu internetu? Bez netu sa z neho stane len ďalší „hlúpy“ televízor.

Výber je len na vás

Či už sa rozhodnete pre balíček DUO v digitálnej podobe alebo pre variant s optickým káblom, získate desiatky nových možností pre využitie vašej televízie. Pohodlne sa usaďte a sledujte všetky kanály a online svet z pohodlia gauča bez potreby ďalších zariadení. Najväčší zážitok z pozerania filmov máte predsa vďaka veľkému televízoru.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu