Super Mario Run príde čoskoro aj na Android

Hra, ktorá minulý rok patrila v App Store k najsťahovanejším napriek tomu, že bola uvedená až koncom roka, bude onedlho dostupná aj pre zariadenia s operačným systémom Android.

Starší z nás si budú môcť zaspomínať na dobu, kedy počítač v domácnosti vôbec nebol samozrejmosťou a svoje zručnosti sme si overovali na hrách s jednoduchým dizajnom a nenáročným ovládaním. Medzi naúspešnejšie patril Super Mario. Koncom minulého roka prišla hra na iOS a na marec je naplánovaná dostupnosť aj pre operačný systém Android.

Nintendo na svojeje stránke oznámilo presný dátum uvedenia v Google Play. Super Mario Run vo verzii 2.0.0 príde vo štvrok 23. marca a už dnes sa môžete registrovať a byť tak medzi prvými, ktorí si hru do svojho mobilu s Androidom stiahnu.

Na stránke Nintenda je aj zoznam krajín, v ktorých bude hra dostupná. Medzi podporovanými nechýba ani Slovensko. Základná úroveň Super Mario Run pre iOS je zadarmo, plná verzia s ďalšími úrovňami je spoplatnená sumou 9,99 eur. Dá sa očakávať, že cena pre OS Android bude podobná.

V decembri minulého roka sa hra zapísala do histórie App Store, keď si ju za štyri dny od vydania stiahlo viac než 40 miliónov používateľov. Vďaka tomu sa hra dostala do desiatky najviac sťahovaných aplikácií za minulý rok. Zopakuje Mario svoj úspech aj v Google Play?

Zdroj: supermariorun.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu