Orange a Telekom spustili predobjednávky na Huawei P10

Nielen vo voľnom predaji, ale aj u našich dvoch najväčších operátorov odštartovali predobjednávky najnovšieho top modelu Huawei. K novinke dostanete aj užitočný darček.

Očakávaný Huawei P10 sa začne oficiálne predávať 31. marca 2017. Vo vybraných obchodoch už tento pondelok odštartovali predobjednávky, ku ktorým získate aj darček v hodnote 110 eur. Dnes sa k nim pridávajú Orange a Telekom. Aj tu získate k vlajkovej lodi darček, no skromnejší. Stále však užitočný - 10000 mAh externú batériu.

Huawei P10 má elegantnú zaoblenú konštrukciu z kovu a skla s čítačkou odtlačkov pod 5,1-palcovým Full HD displejom. Vo vnútri beží Android 7.0 Nougat s novou verziou používateľskej nadstavby EMUI 5.1. Telefón poháňa vlastný procesor HiSilicon Kirin 960 a 4 GB operačná pamäť. Veľkým lákadlom novinky je duálny fotoaparát, na ktorého vývoji spolupracoval Huawei opäť s firmou Leica. Z našich skúšobných fotografií, ktoré sme vytvorili počas testovania je jasné, že P10 sa medzi konkurenciou určite nestratí. Na recenzii už pracujeme.

Podrobné špecifikácie sa dočítate v našom základnom infe, kde nájdete aj živé fotografie mobilu.

V Orangei kúpite Huawei P10 k najvyššiemu paušálu za 170 eur. Plná cena je stanovená na 590 eur. Telekom ceny k jednotlivým programom zatiaľ nezverejmil. Predaj novinky ale spustí o deň skôr než je oficiálny štart, a to 30. 3. 2017. P10 si môžete predobjednať na špeciálnej mikrostránke.

Zdroj: orange, telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu