Orange: Lenovo Moto Z Play v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení pribudol 5,5-palcový android, s výbornou výdržou, svižnými reakciami, šikovnými Moto funkciami a možnosťou využívať prídavné moduly Moto Mods.

Po špičkovom Lenove Moto Z pribudol v ponuke Orangeu jeho súrodenec Lenovo Moto Z Play s kvalitnou konštrukciou z kovu a skla. Podobne ako Moto Z aj Moto Z Play môžete používať s pripojiteľnými modulmi Moto Mods, ktoré jednoducho pricvaknete k zadnej stene. Telefón tak premeníte na projektor, digitálny fotoaparát s xenónovým bleskom a 10-násobným optickým zoomom či JBL reproduktor. Využitiu Moto Mods a postrehom z testovania telefónu sme sa venovali v októbrovej recenzii.

Výhodou Moto Z Play je 3510 mAh batéria, ktorá ponúka dvojdňovú výdrž. 5,5-palcový Super AMOLED displej má Full HD rozlíšenie 1080 x 1920 bodov a mimoriadne návykovú Moto obrazovku. Mávnutím ruky nad zhasnutým displejom sa na pár sekúnd rozsvieti ambientná obrazovka, ktorá zobrazí čas a ikony notifikácií. Podržaním prsta na ikone sa dozviete viac podrobností. Snímač odtlačkov prstov umiestnený pod displejom telefón nielen odblokuje, ale aj uspí.

Kompletné špecifikácie sa dočítate v našom základnom infe a výsledok práce 16 Mpix fotoaparátu nájdete v článku Takto fotí Lenovo Moto Z Play (XT1635) + videá z mobilu.

Videorecenzia

Lenovo Moto Z Play kúpite v Orangei k najvyšším paušálom už od jedného eura. K paušálu s mesačný poplatkom 25 eur doplatíte 265 eur. Plná cena zariadenia je 390 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 13.03.2017 - 01:01

niekto sa hral s pismom ze?uz minule som si to vsimol

Celá diskusia 1 príspevok