O2: HTC U Ultra a U Play v ponuke

Nedávno predstavené novinky HTC so štýlovým lesklým dizajnom a výbornou výbavou si už môžete kúpiť u modrého operátora. Obidva modely sú v ponuke v troch farbách a v dual SIM verzii.

V januári tohto roka uviedlo HTC dve novinky radu U s elegantným dizajnom, konštrukciou z kovu a skla a povrchom, ktorý má vyzerať ako kvapalina. Novinky sme si pozreli na nedávnej výstave MWC a vyzerajú naozaj štýlovo, no lesklý povrch je lapačom odtlačkov. Najviac ich vidno na čiernej verzii, najmenej na bielej. Ako vyzerá povrch naživo si môžete pozrieť na živých fotografiách v základnom infe každého modelu.

Spája ich operačný systém Android 7.0 Nougat s používateľskou nadstavbou HTC Sense, nový USB-C konektor, čítačka odtlačkov, 16 Mpix predná kamera a chýbajúci 3,5 mm audio jack. V O2 sú obidva modely dostupné v dual SIM verzii.

Vlajková loď HTC U Ultra zaujme sekundárnym displejom. Podobný má napríklad LG V20. Druhá obrazovka v hornej časti displeja ponúka rýchly prístup k obľúbeným aplikáciám, kontaktom, zobrazuje upozornenia, počasie a podobne.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 5,7'' QHD displej, Snapdragon 821, 4 GB RAM, 64 GB úložisko, zadný 12 Mpix fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu a predná 16 Mpix kamera. Kompletné informácie o novinke sa dočítate v základnom infe.

Menší model HTC U Play má rovnaký lesklý vzhľad, 5,2'' Full HD displej, osemjadrový procesor Helio P10, 3 GB RAM, 32 GB úložisko a 16 Mpix predný i zadný fotoaparát. Zadnému nechýba optická stabilizácia. Podrobnosti o kompletnej výbave nájdete v tomto článku.

HTC U Ultra kúpite v O2 za 794 eur. S O2 Paušálom môžete využiť bonus na telefón až do výšky 432 eur. Aktuálne sa v e-shope operátora dá kúpiť iba v čiernej farbe, biela a modrá sú nedostupné. HTC U Play má cenovku v hotovosti 482 eur a kúpite ho v modrej a čiernej farbe. Biela je dočasne nedostupná.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu