Telekom: za prenos čísla získate bonus až 200 eur

Na webe operátora opäť nájdete ponuku, ktorá láka na finančný bonus pri prenose čísla od konkurencie. Podľa výšky zvoleného paušálu môžete získať spolu od 100 do 200 eur.

Obľúbený zákaznícky benefit získate už aj pri prenose čísla cez web operátora. Čím vyšší paušál si vyberiete, tým väčší bonus dostanete. Bonus sa skladá z dvoch častí: zľavy na paušál, ktorá sa rozpočíta do 20-tich mesačných faktúr a okamžitej zľavy na telefón vo výške 50 eur. Tú si uplatníte z ceny akontácie.

Výška bonusu:

- Happy XS a S: 50 eur na paušál + 50 eur na telefón, spolu 100 eur

- Happy M, L a XL a S: 100 eur na paušál + 50 eur na telefón, spolu 150 eur

- Happy XL, XXL a Profi a S: 150 eur na paušál + 50 eur na telefón, spolu 200 eur

Ako získať bonus? Na webovej stránke Telekomu vyplníte formulár, model telefónu, na ktorý si chcete uplatniť 50 € bonus, uvediete svoje kontaktné údaje a odošlete. Následne vás bude v priebehu troch pracovných dní kontaktovať pracovník Telekomu, s ktorým si dohodnete všetky podorobnosti.

Ponuka aktuálne platí do 15. marca 2017. Je možné, že bonus je "pozostatkom" vianočnej akcie. Vtedy sa dal bonus získať cez infolinku alebo na predajni. Na webe operátora sme sa s ním ale stretli až teraz. Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu