MyKronoz ZeTime: hodinky s dotykovým displejom a mechanickými ručičkami

Na MWC 2017 ukáže firma Kronoz prvé hybridné inteligentné hodinky, ktoré kombinujú dotykový farebný displej a mechanické ručičky.

Niektoré smart hodinky s kvalitným dotykovým displejom majú zobrazené ciferníky tak verne, že pri zbežnom pohľade by ste možno ani nespoznali, že nie sú reálne. Firma MyKronoz si Na MWC 2017 pripravila zaujímavú novinku.

Ako prvý výrobca na svete predstaví hybridné hodinky MyKronoz ZeTime, ktoré kombinujú farebný dotykový displej a mechanické ručičky. Použitím novej technológie je v strede TFT displeja vyrezaný otvor, v ktorom sú ručičky pripevnené.

Základné špecifikácie:

Kovové telo, rozmery 44 x 12,3 mm, 22 mm remienok, 1,2'' ciferník, TFT dotykový displej, rozlíšenie 240 x 240 b. (kruh s priemerom 240 px a zobrazením 45 216 px), trojosí akcelerometer, snímač tepu srdca, 200 mAh batéria, vodeodolnosť do hĺbky 30 metrov (3ATM), Bluetooth 4.1, kompatibilné s OS Android 4.3 a novším a iOS od verzie 8.0.

Hodinky sú určené na celodenné nosenie a vďaka technológii Smart Movement umožňujú fungovať na jedno nabitie až po dobu 30 dní. ZeTime zvládajú známe smart funkcie: na dotykovom displeji vidíte prichádzajúce hovory, notifikácie zo spárovaného smartfónu, nadchádzajúce udalosti v kalendári, pripomienky či fitness aktivity v reálnom čase. Nechýba snímač tepu srdca ani monitor spánku.

Telo je vyrobené z nerezovej ocele a odolné voči vode. Hodinky spĺňajú certifikáciu ATM3, takže ich nemusíte odkladať ani počas sprchovania. Remienky majú štandardnú šírku 22 mm. MyKronos ZeTime budú dostupné začiatkom septembra 2017 s odporúčanou cenovkou 199,90 USD a v troch farbách: striebornej, čiernej a ružovozlatej.

Aj keď bude na MWC vystavený iba prototyp zariadenia, radi si ho pôjdeme pozrieť zblízka.

Zdroj: mykronoz.com/

Diskusia k článku:

Začať diskusiu