LG G6 a Huawei P10 na produktových fotografiách

Známy leaker Evan Blass zverejnil na svojom Twitter účte produktové fotografie pripravovaných vlajkových lodí LG G6 a Huawei P10. Spája ich oblý dizajn i duálny fotoaparát, čítačku odtlačkov však majú umiestnenú rozdielne.

Od oficiálnych eventov, na ktorých budú predstavené najnovšie top modely Huawei P10 a LG G6 nás delia už len tri dni. V redakcii si už pomaly začíname baliť batožinu. Do Barcelony priletíme už v sobotu, aby sme vám mohli priniesť prvé postrehy a fotografie z nedeľných dôležitých udalostí.

Určite si nenecháme ujsť tlačovú konferenciu LG, ktorá začína v nedeľu na pravé poludnie. O pripravovanej novinke už vieme dosť podrobností. Niektoré funkcie a vlastnosti LG G6 prezradil sám výrobca v sérii krátkych videí. S istotou vieme, že bude mať 5,7'' QHD FullVision displej s pomerom strán 18:9 a bude odolná proti vode a prachu. Výrobca sa už stihol pochváliť aj novými funkciami v používateľskom prostredí UX 6.0, ktoré pobeží nad Androidom 7.0 Nougat.

Teraz unikla aj produktová fotografia, na ktore vidno duálny fotoaparát s čítačkou odtlačkov na zadnej strane a displej s tenkým rámom okolo. Na snímke, ktorá má zobrazovať novinku Huawei P10 sa skener odtlačkov presunul pod displej, predchádzajúci model P9 mal snímač vzadu. Vedľa dvoch objektívov zadného fotoaparátu vidno opäť logo firmy Leica, ktorá spolupracovala už pri vývoji softvéru minuloročnej vlajkovej lode.

Tohtoročná výstava MWC 2017 bude na novinky naozaj bohatá a my sa budeme snažiť priniesť vám čo najviac informácií.

Zdroj: twitter.com/evleaks

Diskusia k článku:

Richard Hombauer 23.02.2017 - 18:52

prosím si čítačku odtlačkov vpredu a dva fotoaparáty s rôznymi ohniskovými vzdialenosťami. prosím si LG P10! :)

Roman Minárik23.02.2017 - 19:25 Trvalý odkaz

Ja osobne preferujem ČOP vzadu :) Myslím si,že týmto spôsobom sa dá zredukovať pomer spodnej brady smartfónu až o niekoľko percent, čo je vždy dobrá správa. :) Už sa neviem dočkať na LG G6, a samozrejme, na váš "preview" :) Veľa šťastia pán Hombauer a príjemnú cestu do Barcelony. :)

ondrakomous23.02.2017 - 21:10 Trvalý odkaz

letos nic take nebude. samsung bude mit na predni strane jenom display, to stejne apple, ctecky budou vzadu, huawei je podle me posledni, kdo bude mit tlacitko na predni strane.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne23.02.2017 - 22:02 Trvalý odkaz

P10 vyzera chutne. Tesim sa na novinky z MWC, bude to vskutku zaujimavy vikend :O

ondrakomous23.02.2017 - 23:11 Trvalý odkaz

na macrumors je clanek, ze iphony budou mit obri baterie a ze diky oledu vydrzi podstatne dele, nevypada to jako novinarska kachna, kazdopadne iphone a samsung budou letos hodne podobny s displayem ke krajum, vsechno ostatni bude vicemene do poctu.

Celá diskusia 9 príspevkov