Obchod Shark.sk končí. Prepustil zamestnancov a má nefunkčný web

Slovenský predajca elektroniky, výpočtovej techniky i mobilných telefónov ukončil svoju činnosť. Zrušil Facebook, infolinka je nefunkčná a webová stránka vás upozorní, že nemôžete objednávať tovar.

Minuloročný pokus o konsolidáciu spoločnosti znížením počtu predajní a úpravou e-shopu nepriniesol očakávané výsledky. Akcionári sa preto rozhodli pre ukončenie činnosti.

Na webovej stránke www.shark.sk je uvedená informácia "Z technických dôvodov nie je možné objednávať tovar na našom webe. Za prípadné komplikácie sa ospravedlňujeme."

Vo vydanej tlačovej správe spoločnosť uvádza, že so všetkými zamestnancami spoločnosti boli uzavreté dohody o ukončení pracovného pomeru k 28. 2. 2017, pričom išlo o 12 zamestnancov a kontraktorov. Záväzky voči veriteľom, dodávateľom a prenajímateľom chce firma vysporiadať. Všetky objednávky dodá, prípadne pre otvorené zákazky vystaví dobropisy.

V Obchodnom registri nastala k dnešnému dňu zmena v časti Štatutárny orgán a jediným členom predstavenstva sa stal občan Cyperskej republiky. V dozornej rade sú stále uvedení traja Slováci.

Proces ukončenia činnosti bude viesť zastupujúca právna kancelária. Pre zákazníkov a ďalšie otázky je zriadená mailová adresa info@shark.sk. Facebooková stránka, ostatné e-mailové adresy ani infolinka nefungujú.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Peter 21.02.2017 - 20:31

Minuloročný pokus o konsolidáciu spoločnosti znížením počtu predajní a úpravou e-shopu nepriniesol očakávané výsledky. - no neviem, mal som tam objednavku od cca 3.1 a nulova reakcia.. :D ani len nenapisali, v akom stave je, ci ten tovar maju. proste nulova komunikacia. a o tej stranke pomlcim - nedokonceny nepodarok. filtrovanie absolutne nefungovalo...

shaggy22.02.2017 - 11:24 Trvalý odkaz

Shark bol najhorsi obchod s PC technikou s ktorym som mal kedy skusenost.
A to sme tam kupovali PC v casoch Pentii 4, takze velmi kratko po ich vzniku. Odvtedy ich v neprofesionalite nikto neprekonal.
Napr pri reklamacii toho PC kvoli VGA, tam dali inu lacnejsiu kartu a presviedcali nas, ze to je ok (zbernica na pamatiach namiesto 128bit iba 64bit).
Ich krach prisiel zbytocne neskoro :-)

Dezi22.02.2017 - 12:56 Trvalý odkaz

Ja bol s nimi spokojný, vždy ochotne poradili

Nightmare22.02.2017 - 16:09 Trvalý odkaz

myslim ze som raz u nich kupoval tiez bez problemu

Celá diskusia 4 príspevky