Apple konferencia WWDC 2017 sa bude konať od 5. do 9. júna

Každoročná júnová konferencia pre developerov sa tentoraz bude konať v San Jose v McEnery Convention Center. Očakáva sa predstavenie novej verzie operačných systémov pre smartfóny, hodinky, počítače i Apple TV.

Tento rok sa tradičná vývojárska konferencia Apple WWDC 2017 presunie po štrnástich rokoch zo San Francisca späť do San Jose. Prebiehať bude od 5. do 9. júna. Už 28. ročník privíta komunitu vývojárov v McEnery Convention Center. Budova sa nachádza len pár minút od sídla spoločnosti Apple v Cupertine.

Zúčastniť sa na konferencii je snom mnohých, no dostať sa tam nie je jednoduché ani lacné. Ako každý rok, aj tento sa budú vstupenky žrebovať a treba byť aj registrovaným členom developerského programu Applu. Cena vstupenky je 1599 USD.

V tlačovej správe Apple spomína najmä štyri softvérové platformy - iOS, MacOS, watchOS a tvOS. Očakáva sa, že medzi hlavné témy konferencie budú patriť práve nové verzie operačných systémov pre mobilné zariadenia, inteligentné hodinky, počítače a Apple TV.

Podrobnosti o konferencii pozná už aj hlasová asistentka Siri. Stačí sa jej opýtať: "When is WWDC?"

Zdroj: apple.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu