Sony SmartWatch 3 nový Android Wear 2.0 nedostanú

Vlastníte poslednú generáciu inteligentných hodiniek SmartWatch 3 a čakáte na aktualizáciu s Android Wear 2.0? Nedočkáte sa.

Majitelia hodiniek Sony SmartWatch 3 budú zrejme sklamaní. Ich zariadenie, v ktorom beží operačný systém Android Wear 1.5, nedostane aktualizáciu na novú verziu Android Wear 2.0.

Tretia generácia inteligentných hodiniek od Sony bola predstavená na výstave IFA 2014, a tak dôvodom môže byť ich vek. Hardvér však nepatrí medzi slabý, využívajú štvorjadrový 1,2 GHz procesor, 512 MB RAM a ponúkajú 4 GB vnútorného priestoru. Napríklad LG Watch R sú rovnako staré, majú rovnaký procesor i RAM a na zozname podporovaných zariadení ich nájdete.

Hlavnú príčinu, prečo update na SmartWatch 3 nepríde, Sony nevysvetlilo. Na webovej stránke venovanej tomuto produktu je len "pod čiarou" strohá informácia: SmartWatch 3 SWR50 supports up to Android Wear 1.5. Android Wear 2.0 and onwards are not supported.. Je to škoda, nová verzia prináša množstvo vylepšení a funkcií. Podrobné informácie o nich sme priniesli v tomto článku.

O ďalšej generácii inteligentných Sony hodiniek sa zatiaľ nehovorí. Na tohtoročnom MWC v Barcelone uvidíme pravdepodobne len nové smartfóny.

Zdroj: sonymobile.com

Diskusia k článku:

LOL 17.02.2017 - 01:05

Tragikomedia Android pokracuje. Po neaktualizovanych co i len 1-rocnych mobiloch si kupujte hned aj nove hodinky, pretoze na tie "stare" tiez kasleme, potrebujeme vase peniaze znova. Fiasko v priamom prenose

Celá diskusia 1 príspevok