Valentínsky darček od Telekomu: desiatka filmov v Magio TV zadarmo

Telekom si pre zákazníkov Magio televízie pripravil filmový valentínsky darček. V Magio videopožičovni pribudla špeciálna sekcia Valentín. Nájdete tam desiatku titulov nielen pre romantikov, ale aj štyri netradičné voľby pre tých, čo si radšej pozrú akčný film. Všetky filmy si môžete pozrieť bezplatne.

V sekcii Valentín nájdete:

Hriešny tanec – absolútna klasika s Patrickom Swayzem, ktorá tento rok oslavuje 30. výročie. Nenechajte "baby sedět v koutě" a oživte si spomienky na nezabudnuteľnú letnú lásku a ikonickú tanečnú zdvíhačku.

Láska nebeská – dnes už klasická skladačka v žánri romantickej komédie, ktorá spája 10 príbehov lásky v predvianočnom období. Britský hit z pera Richarda Curtisa a s výborným obsadením ako napríklad Hugh Grant v roli premiéra z Downing Street No. 10.

Jak se zbavit nevěsty – čerstvá komédia (premiéra v máji 2016) s Lenkou Vlasákovou, ktorá sa snaží dostať dať dokopy s bývalým manželom, zatiaľ čo ten poškuľuje po novej krásavici formátu Andrey Kerestešovej.

Seznamka – Jiří Langmajer ako sukničkár čelí v najnovšej českej komédii (premiéra len pred pol rokom) presile podvedených ex-mileniek. Jeho prepracovaný systém zoznamky však dostáva skúšku, keď sa jej chytia nespokojné klientky.

Carol – vynikajúci milostný príbeh dvojice žien v 50. rokoch minulého storočia ovenčený šiestimi nomináciami na Oscara vrátane výborných výkonov Cate Blanchett a Rooney Mara.

Fanaticky zamilován – bláznivá komédia bratov Farrellyovcov o chlapíkovi, čo váha medzi láskou ku svojej priateľke a obľúbenému športu.

Neriadená strela – britská krimikomédia o rodine, kde je nájomné zabíjanie šikovné povolanie. V hlavných úlohách Bill Nighy či Emily Blunt.

Babylon A.D. – Vin Diesel v akčnej sci-fi, kde má hrdina dopraviť jednu krásku z východnej Európy do New Yorku, no misia sa zvrtne.

16 bloků – Bruce Willis mal pôvodne doručiť svedka iba o 16 blokov ďalej k súdu, no čelí odlišným výzvam.

Lóve – lokálnu produkciu zastupuje divácky hit Jakuba Kronera z roka 2011, kde love symbolizuje lásku a peniaze v dráme z Bratislavy.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu