K Huawei P9 a Huawei Nova dostanete zadarmo externú nabíjačku

Výrobca podporí predaj dvoch smartfónov darčekom zadarmo. Pri kúpe 5,2'' top modelu alebo výborného 5'' smartfónu strednej triedy získate bezplatne powerbanku.

U vybraných predajcov dostanete pri nákupu modelov Huawei P9 a Huawei Nova darček.

K ešte stále aktuálnej vlajkovej lodi Huawei P9 vám vo vybraných obchodoch pribalia externú nabíjačku s 10000 mAh kapacitou. Disponuje kompaktnými rozmermi, podporou rýchleho nabíjania 9 V / 2 A, informačnými LED diódami, USB-C, microUSB pre nabíjanie a praktickým okom na zavesenie. Bežná cena nabíjačky je 58,90 eur.

P9 láka na duálny 12 Mpix fotoaparát, na ktorého vývoji sa podieľal legendárny výrobca fotoaparátov Leica. Kompletné informácie o výbave nájdete v základnom infe.

Prémiový model strednej triedy Huawei Nova získate u vybraných predajcov s 13000 mAh záložným zdrojom v hodnote 43,90 eur. Powerbanka má odolné telo, disponuje dvoma nabíjacími USB portami, informačnou LED diódou a podporuje 2 A nabíjanie.

Huawei Nova zaujme elegantným kovovým telom, pohotovou čítačkou odtlačkov s gestami a 12 Mpix fotoaparátom. Podrobné špecifiácie sa dočítate v základnom infe.

Ponuka platí do vypredania zásob u nasledovných predajcov na Slovensku a v Českej republike: Alza, HP Tronic (Kasa.cz, Euronics), Electro World, Datart, Mobilní Pohotovost, FAST, OKAY, Mall, CZC, Mironet, T.S. Bohemia, Space, K+B, Planeo Elektro, Nay.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Nightmare 10.02.2017 - 14:16

Zide sa...nie zle

Celá diskusia 1 príspevok