Apple Store vo Viedni čoskoro skutočnosťou

Apple hľadá zamestnancov do prevádzky vo Viedni a podľa indícií pôjde o nový Apple Store. Možnosť nakúpiť priamo v originálnej predajni výrobcu tak bude Slovákom oveľa bližšie než doteraz.

Výhodou originálnych Apple predajní je aj dostupnosť noviniek v prvej vlne. Kto chcel mať doteraz nový iPhone medzi prvými, mal to zo Slovenska najbližšie do Mníchova alebo do Drážďan a cestovať musel autom minimálne päť hodín. Pokiaľ sa dočkáme novej predajne vo Viedni, autom z Bratislavy nám bude trvať približne hodinu.

O tom, že Apple pripravuje svoju predajňu v Rakúsku, sa na internete šepká už dlhší čas, no až teraz začínajú špekulatívne informácie naberať reálnejšie rozmery. Novou indíciou je hľadanie zamestnancov so skúsenosťami v maloobchode s miestom pôsobenia Viedeň. Voľné pozície boli publikované len 9. februára a týkajú sa práce v Apple Store. Po kliknutí na jednotlivé pozície získate prehľad o požiadavkách, náplni práce i platových podmienkach.

Podľa informácií webu schimanke.com by mal nový Apple Store stáť v centre Viedne na Kärntner Straße v blízkosti Stephansplatz. Trojposchodová budova, v ktorej mala svoju predajňu značka Esprit, sa rekonštruuje už od novembra minulého roka.

Termín otvorenia novej prevádzky zatiaľ nepoznáme, ale už je dokonca zaznačená v Google mapách.

Zdroj: schimanke.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu