Telekom odštartoval predaj prenosného TV Boxu pre Magio GO

Do ponuky Telekomu pribudol kompaktný TV Box pre mobilnú televíziu Magio GO, ktorý umožní sledovať až 50 televíznych programov na veľkej obrazovke. Kdekoľvek, stačí internetové pripojenie.

Príchod prenosného TV Boxu avizoval Telekom už v októbri minulého roka. Zariadenie sa tvarom, veľkosťou a spôsobom streamovania obsahu ponáša na Apple TV alebo Lepší TV. Umožňuje sledovať internetovú televíziu Magio GO kedykoľvek a kdekoľvek bez zložitej inštalácie. Jediné, čo potrebujete, je internetové pripojenie cez kábel alebo Wi-Fi a aktivovaný účet Magio GO.

Služba je vhodná napríklad do podnájmov, kde nemáte alebo si nechcete zriadiť prístupový bod na TV, alebo na sledovanie telky na chate. Dôležité je ale vhodné internetové pripojenie s dostatočnou prenosovou rýchlosťou. Od ktoréhokoľvek providera.

Ponuka Magio GO TV Boxu sa odvíja od aktivovanej služby Magio GO. Tá ponúka až do 50 televíznych kanálov, 7-dňový archív až 20 kanálov, nahrávky v rámci jedného účtu dostupné na viacerých zariadeniach, zastavenie a pretočenie obrazu, a prehľadného programového sprievodcu. Zákazníci Magio televízie cez kábel alebo satelit majú zadarmo dostupné TV kanály, ktoré majú aktivované v rámci programových balíčkov na Magio Televízii.

Cena sa skladá z dvoch častí: poplatku za hardvér a za službu Magio GO. TV Box je dostupný za jednorazový poplatok 69,99 € alebo za mesačný poplatok v hardvérovej ponuke Chytrého balíka: Ak si vyberiete akúkoľvek pevnú službu alebo ich kombináciu v rámci Chytrého balíka, môžete si vziať Magio GO TV Box za jednorazový poplatok 1 € a mesačný doplatok 3 €.

Na prihlásenie využijete svoj existujúci Magio GO účet, alebo si aktivujete nový. Pokiaľ ste už zákazníkom Magio televízie cez kábel alebo satelit, môžete využiť svoj bezplatný účet Magio GO a okrem hardvéru tak nezaplatíte nič navyše. Samostatne je služba Magio GO dostupná za 3,99 € mesačne pri variante s 12 kanálmi, resp. 5,99 € mesačne za variant s 50 televíznymi stanicami.

Každý prístup je možné využiť súčasne až na troch zariadeniach (smartfón, tablet, počítač) s operačným systémom Android od verzie 4.0 alebo iOS od verzie 9.0. Zároveň je možné rovnaký prístup služby Magio GO využiť aj na Magio GO TV Box ako na štvrtom dostupnom zariadení.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 08.02.2017 - 16:35

Podla webu Telekomu uplne chybaju HD verzie programov, takze fakt len na mobil resp. mensi tablet...

Manobb08.02.2017 - 18:45 Trvalý odkaz

Ak to nebude v HD kvalite, tak asi nič moc ...

Škoda, lebo doteraz som používal na LaLigu DigiGo a na tom tablete to bolo ... nuž iba také polovičné riešenie. Preto som dúfal, že tento Magio TV box by to mohol vyriešiť a pripojiť obraz na FullHD TV aj s FulHD rozlíšením.

Ešte raz škoda.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease09.02.2017 - 01:15 Trvalý odkaz

Ale ne, sa roztrhol pytel s android TV boxami.
By ma zaujímalo čo je tam za HW a nadstavba. Či je možné inštalovať aj iné aplikácie. Ale evidentne to bude pekne obmedzené (priškrtené)

Celá diskusia 3 príspevky