Na hlasovanie v ankete Mobil roka 2016 ostáva už len týždeň!

Jubilejný desiaty ročník ankety Mobil roka 2016 powered by O2 o pár dní končí. Pomôžte nám nájsť najlepšie mobily, inteligentné hodinky, Bluetooth reproduktory a slúchadlá minulého roka. Hlasujte a môžete vyhrať hodnotné ceny.

Pred desiatimi rokmi sme spúšťali anketu Mobil roka s piatimi kategóriami telefónov. V tom čase sa o vašu priazeň uchádzali modely s parametrami, nad ktorými sa dnes už len pousmeje. No vtedy sme boli nadšení z legendárnej Nokie N95 8 GB, smartfónu s inovatívnou klávesnicou Sony Ericsson P1i a hudobní fanúšikovia si pochvaľovali vysúvačku Sony Ericsson W960i.

Niektorí ešte máme doma v šuplíku iné skvosty, ktoré sme si z nostalgie odložili. Spomínate na štýlovú "žiletku" Motorolu RAZR V8, pracovný Symbian pre náročných Nokiu E90 alebo nestarnúcu Nokiu 6300? Dodnes vídať na ulici ľudí, ktorí túto Nokiu stále používajú.

O funkciách a možnostiach dnešných mobilov sa nám vtedy ani nesnívalo. Každú technologickú novinku sme privítali s nadšením a žasli sme, čo všetko ešte môže telefón ponúkať. O inteligentnom príslušenstve sme pred desiatimi rokmi len uvažovali. Tak ako sa vyvíjali telefóny, menili sa aj kategórie v populárnej ankete. V jubilejnom desiatom ročníku sa ich počet rozrástol na šesť a okrem najlepších telefónov a inteligentných hodiniek hľadáme aj tie najlepšie Bluetooth slúchadlá a Bluetooth reproduktory minulého roka.

Zahlasujte v ankete Mobil roka 2016 powered by O2 a nielenže nám pomôžete nájsť najlepšie mobilné zariadenia a príslušenstvo, ale hráte o hodnotné ceny v celkovej hodnote takmer 1500 eur. Tešiť sa tak môžete na smartfóny CAT a Xiaomi, reproduktor Sony, slúchadlá Bose alebo účinnú antivírusovú ochranu ESET.

Každý z vás sa môže ankety zúčastniť len raz, a to hlasovaním v internetovom formulári na www.mobilroka.sk. Poctivé výsledky môžeme dosiahnuť jedine svedomitým hlasovaním, preto vopred ďakujeme za slušný prístup k ankete. Každý z vás tak bude mať rovnakú šancu pri žrebovaní o hodnotnú cenu.

Úprimne sa tešíme na každý váš hlas a držíme vám všetkým palce. veríme, že sa atraktívne výhry dostanú k ľuďom, ktorí si to najviac zaslúžia. Až do 10. februára 2017 môžete hlasovať na stránke www.mobilroka.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu