Orange: Lenovo K6 Note, Samsung Galaxy A3 a A5 (2017) v ponuke

Ponuka akciových zariadení Orangeu sa rozrástla o dve novinky tohtoročného radu Galaxy A a 5,5'' Lenovo s 4000 mAh batériou. Pribudla aj modrá farebná verzia top modelu Samsung Galaxy S7 edge.

S oficiálnym príchodom nových generácií obľúbeného radu Samsung Galaxy A na slovenský trh sa novinky objavili aj v ponuke našich operátorov. V Telekome kúpite zatiaľ len čierny Galaxy A5, Orange zaradil do ponuky obidva modely, a to rovno v dvoch farbách: čiernej a zlatej.

Telefóny dostali pevnú konštrukciu, ktorá sa dobre drží v ruke. Sklenená konštrukcia s kovovým bočným lemom pôsobí elegantným dojmom, častému lešteniu odtlačkov sa ale nevyhnete. V stredovom tlačidle pod displejom je ukrytý snímač odtlačkov a jeho dvojitým stlačením rýchlo spustíte fotoaparát. Objektív už nevystupuje nad povrch, ale je zarovnaný so zadnou stenou.

Obidve verzie spája šikovný Always On displej, ktorý zobrazuje vybrané notifikácie na zhasnutom displeji bez toho, aby bolo potrebné zariadenie prebudiť. Určite poteší aj vodeodolná konštrukcia a príjemným prekvapením je prítomnosť FM rádia, na ktoré Samsung v posledných modeloch zabúdal. Medzi spoločné špecifikácie patrí podpora NFC, LTE, OS Android 6.0.1 Marshmallow a nový USB-C konektor.

Samsung Galaxy A3 (2017) má kompaktné rozmery, 4,7-palcový HD displej, 13 Mpix zadný fotoaparát a 8 Mpix prednú kameru. Recenziu tohto modelu pre vás už pripravujeme, zatiaľ si môžete pozrieť kvalitu fotoaparátov v článku Takto fotí Samsung Galaxy A3 (2017) A320F + videá z mobilu, podrobné špecifikácie nájdete v základnom infe.

Väčší z dvojice Samsung Galaxy A5 (2017) má 5,2-palcový displej s jemnejším Full HD rozlíšením, 3 GB RAM, 3000 mAh batériu s rýchlym nabíjaním a veľkým lákadlom je dvojica 16 Mpix objektívov. Všetko dôležité o novinke sa dočítate v základnom infe. Nájdete tam aj množstvo živých fotografií, ktoré vám priblížia vzhľad a funkcie telefónu.

Samsung Galaxy A3 (2017) kúpite v Orangei k najvyšším paušálom už od jedného eura, plná cena je stanovená na 325 eur. Aj cena Galaxy A5 (2017) takisto začína na sume jedno euro, plná cena je v Orangei 420 eur.

Lenovo K6 Note je cenovo dostupný 5,5-palcový android so slušnou výbavou, v ktorej nájdeme Full HD rozlíšenie displeja, 3 GB RAM, čítačku odtlačkov a 32 GB úložisko. Novinka láka na 16-megapixelový zadný fotoaparát a 4000 mAh batériu, ktorá má na jedno nabitie ponúknuť až dva dni bežného používania. Kompletné údaje o výbave nájdete tradične v našom základnom infe.

Lenovo K6 Note predáva Orange od jedného eura, plná cena je stanovená na 240 eur. Dostupný je v elegantnej zlatej farbe. Treba pripomenúť, že telefón predávaný vo voľnom predaji ako dual SIM, je v Orangei vždy len s podporou pre jednu SIM kartu.

Okrem troch nových telefónov sa ponuka operátora rozrástla aj o modrú verziu Samsungu Galaxy S7 edge, ktorá dopĺňa čierny a zlatý variant.

.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu