Hľadáme Inteligentné hodinky roka 2016!

V jubilejnom desiatom ročníku ankety Mobil roka 2016 powered by O2 vám opäť prinášame možnosť vybrať svojich favoritov v 6 kategóriách. Tri kategórie sme už predstavili a dnes sú na rade produkty, ktoré majú už svoje pevné miesto v mobilnom svete: inteligentné hodinky.

Inteligentné hodinky prinášajú funkcie smartfónu na zápästí používateľa. Zobrazujú prichádzajúce hovory, SMS správy, e-maily a iné upozornenia, monitorujú funkcie ľudského teľa v pokoji aj pri športových aktivitách, a v neposlednom rade ukazujú presný čas. Viaceré z nominovaných hodiniek môžu byť právom považované aj za šperk.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. A nezabudnite, že každý hlasujúci bude zaradený do žrebovania o skvelé ceny.

V kategórii Inteligentné hodinky roka 2016 sú nominované tieto produkty:

Apple Watch 2

Vylepšená verzia inteligentných hodiniek určených špeciálne pre iPhone. Vyznačujú sa vysokou odolnosťou voči vode, majú GPS prijímač a dlhšiu dobu prevádzky na batériu než prvá verzia. Doplniť si ich môžete rôznymi náramkami.

Asus ZenWatch 3

Vylepšená a dizajnovo vydarená verzia hodiniek od Asusu. Hodinky sú vyrobené z kvalitných materiálov a sú odolné voči poškriabaniu. Celkový dojem podčiarkuje remienok z talianskej kože a množstvo dobre navrhnutých ciferníkov.

Garmin Fenix Chronos

Ide o najlepšie vybavené inteligentné hodinky pre športovcov. Na merané údaje sa môžete plne spoľahnúť, navyše tieto hodinky vyzerajú ako naozajstné hodinky. Ich ekosystém je prispôsobený pre športovcov.

Lenovo Moto 360 Sport

Lenovo Moto 360 Sport sú športové hodinky, ľahké a odolné aj proti potu, ktoré podporujú Wi-Fi pripojenie. Údaje na displeji sa dobre čítajú na priamom slnečnom svetle a batéria vydrží na celý deň náročného použitia.

Samsung Gear S3

Gear S3 sú najlepšie inteligentné hodinky od Samsungu. Majú predĺženú výdrž na batériu, zaujímavý dizajn a vymeniteľné remienky. Dajú sa použiť pri športe, ale aj pri práci a oddychu. Okrem verzie Classic existuje aj odolnejšia verzia Frontier. Využívajú aj Wi-Fi pripojenie

TomTom Runner 3 Cardio

Runner 3 Cardio využijú predovšetkým bežci, ale podporujú viaceré športy. Dizajn je zameraný na jednoduché ovládanie aj spotenými rukami, obsahujú GPS prijímač a majú vylepšený remienok.

Vector Luna

Hodinky zaujmú 30-dňovou výdržou na batériu a dizajnom klasických hodiniek. Podporujú všetky platformy smartfónov a aplikačná výbava postačí na pohodlné používanie. Vybrať sa dá z viacerých farebných verzií tela aj remienku.

Withings Steel HR

Toto sú hodinky pre niekoho, kto chce dobre vidieť na údaje na ciferníku a na prvý pohľad vie o počte prejdených krokov za deň. Existujú v širokej farebnej škále a prepojiť sa dajú so všetkými modernými smartfónmi. Obsahujú snímač tepu srdca a batéria vydrží 25 dní prevádzky.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. Každý, kto sa do hlasovania zapojí bude zaradený do súťaže o atraktívne ceny v celkovej hodnote takmer 1500 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu