4ka rozšírila LTE pokrytie do ďalších miest a obcí

V novom roku tím štvrtého mobilného operátora aktívne pracoval na rozšírení 4G siete do nových lokalít, a tak od januára môžu LTE sieť 4ky využívať už aj v Brezovej pod Bradlom, Hronseku, Jarovniciach, Podolínci, Tisovci a Vinosadoch.

V tomto roku bude operátor pokračovať v budovaní vlastnej siete a v kontinuálnom zahusťovaní signálu v už existujúcich lokalitách. Zameria sa aj na rozšírenie pokrytia nielen do veľkých miest, ale aj menších obcí. Od tohto týždňa je napríklad sieť dostupná aj v obciach Pravotice, Teplička nad Váhom a Veľký Biel.

Plné pokrytie signálom 4G siete 4ky majú v súčasnosti k dispozícii obyvatelia vyše 170-tich miest a obcí po celom Slovensku. V roku 2017 plánuje operátor pokryť 80 % populácie Slovenska.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

LOL 17.01.2017 - 23:47

kde je galaxi? uz tu davno mal byt prispevok "palec hore", uzasne, ci pani zo 4ky su najlepsi. nezaplatili mu brigadu na tento mesiac, alebo co? pokrytie nadalej smiesne a 2 km za mestom uz nedostupne. cize aj taka banalna vec ako online navigacia je nepouzitelna.

darinkamandarinka18.01.2017 - 08:44 Trvalý odkaz

Pouzivaj offline navigáciu napr mapfactor navigator(máš tam aj platené mapy TomTom ale aj free) a hotovo ak nemáš v tých miestach signál a pokrytie ,ja som to takto už dávno vyriešil a super to ide ..Tiež mám štvorku a používam aj online nav waze či Google mapy ale veľakrát je to naprd práve koli absentujúcemu signálu

nanoSIM18.01.2017 - 08:55 Trvalý odkaz

4ka má na FB na to takúto odpoved:
Hlasové a dátové mobilné elektronické komunikačné služby 4ky sú dostupné pre viac ako 99% obyvateľov Slovenska. 4G sieťou už dnes pokrývame viac ako 66% obyvateľov Slovenska a snažíme sa, aby toto číslo rástlo čo najrýchlejšie. Veríme, že čoskoro budete spokojný/á/é/ lol.

bububu22.01.2017 - 01:36 Trvalý odkaz

4ka má milo prekvapila. Som prvý z rodiny čo som si k ním preniesol číslo. Chcel som ich otestovať na skúšku aj z prenosom. Zatiaľ volanie a sms bez chyby. Data, keďže som v dobrom pokriti idú nad očakávanie dobre, Hodne som čítal negatívneho na dáta od 4ky a zatiaľ sa nepotvrdili negatíva. Rada pre všetkých vyskúšajte si to sami a odporúčam si na skúšku kúpiť novú simku za 4€,

Lenka Ivančíková23.01.2017 - 12:42 Trvalý odkaz

diskusia premazana. osobne invektivy si rieste cez sukromne spravy.

Celá diskusia 6 príspevkov