Hľadáme Slúchadlá roka 2016!

V desiatom ročníku ankety Mobil roka 2016 môžete hlasovať v 6 kategóriách. Všetky vám predstavujeme postupne, jednu po druhej. Okrem najlepších smartfónov hľadáme aj ideálne príslušenstvo k nim. K našim miláčikom totiž čoraz častejšie pripájame inteligentné náramky, hodinky, reproduktory či slúchadlá.

Do výberu Bluetooth slúchadiel roka 2016 sme vybrali osem rôznych zástupcov. Modely cez uši, ľahké štupľové určené hlavne na šport, aj takmer neviditeľné kúsky ukazujúce, kam až sa môže dostať miniaturizácia a technologický pokrok.

Či už je pre vás dôležitá výdrž na jedno nabitie, dizajn alebo špičkový zvuk, hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. Čas máte najneskôr do 10. februára. Nezabudnite, že každý hlasujúci bude zaradený do žrebovania o skvelé ceny.

V kategórii Bluetooth slúchadlá roka 2016 sú nominované tieto modely:

B&O Beoplay H5

Ľahučké slúchadlá na šport i každodenné počúvanie hudby kdekoľvek chcete. Keď ich vyberiete z uší, vďaka šikovným magnetom sa spoja a obopnú váš krk, aby ste ich nestratili. Kábel obalený rovnakým materiálom ako šnúrky tenisiek je odolný. Majú ochranu voči vlhkosti a zvuk si prispôsobíte v samostatnej aplikácii Beoplay App.

Bose QuietComfort 35

Tieto slúchadlá s mäkkými poduškami zvládnete nosiť aj niekoľko hodín. Potešia aj rýchlym nabíjaním. S aplikáciou od Bose ich môžete rýchlo prepínať medzi dvomi pripojenými zariadeniami. Napríklad mobilom a počítačom v práci. Po stlačení prepínača začnú potláčať ruchy okolitého prostredia.

Bowers&Wilkins P7 Wireless

V Bowers&Wilkins si dali záležať najmä na kvalite zvuku a Bluetooth prenosu z vášho mobilu. Na uši by mali perfektne sadnúť vďaka pamäťovej pene. Ak si budete chcieť dať prestávku od svojich obľúbených albumov, môžete ich spustiť okolo krku alebo poskladať do pribaleného cestovného puzdra.

Jabra Elite Sport

Prečo by slúchadlá mali byť len bez kábla vedúceho k smartfónu? Jabra odstránila naozaj všetko, čo by vám pri behu mohlo prekážať. Zostalo však ovládanie hlasitosti, vodeodolnosť aj mikrofón pre telefonovanie. Špecialitou je integrovaný senzor tepovej frekvencie.

JBL Everest 100

Značka s vyše 70-ročnou tradíciou vsádza na ergonomický dizajn a pohodlné nosenie v ušiach. Nezabudlo sa na zabudovaný miktofón s technológiou pre potláčanie ozveny, ktorá sľubuje čistejší zvuk pri telefonovaní. Slúchadlá budú vhodné na každú príležitosť. Vážia len 16 gramov.

Marshall Mid Bluetooth

Legendárny výrobca s ikonickým dizajnom sľubuje špičkový zvuk a dlhú výdrž na jedno nabitie. O svoju hudbu sa navyše môžete podeliť. Ak počúvate hudbu bezdrôtovo, 3,5 mm jack zostane voľný pre kohokoľvek, kto cestuje s vami. Ak doň pripojí svoje Marshallly alebo iné slúchadlá, dostane do uší presne to isté, čo vy.

Samsung Gear IconX

Známy výrobca mobilných telefónov vyvinul kompletne bezdrôtové IconX. Športovcom budú merať tep, prejdenú vzdialenosť, rýchlosť a a spálené kalórie. Navyše ich upozornia na optimálne tempo. V ambientnom režime prepúšťajú zvuky okolia pre lepšiu orientáciu na ulici aj počas prehrávania hudby. Tú si so sebou nesú v 4 GB vnútornej pamäti.

Sony MDR 1000X

Noise Canceling je tu dotiahnutý ešte ďalej. Tieto slúchadlá môžu potláčať všetok ruch, alebo naopak po rýchlom dotyku stlmiť hudbu a zamerať sa na hlas osôb stojacich o vašu pozornosť. V jednom z režimov vás nechajú počúvať hudbu, ale prepustia dôležité hlásenia z letiskového rozhlasu. Kvalitný zvuk má samozrejme prioritu.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. Každý, kto sa do hlasovania zapojí bude zaradený do súťaže o atraktívne ceny v celkovej hodnote takmer 1500 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu