Na jeden záber: Creative iRoar Go

Bluetooth reproduktor odolný voči ošplechnutiu vodou, s trojicou aktívnych reproduktorov a vstupmi AUX, USB aj microSD sme porovnali s konkurenčným Bose Soundlink Mini II.

Creative iRoar Go môžete vďaka gumeným nožičkám položiť na ležato aj na výšku. Neplní len funkciu Bluetooth reproduktora, ale ponúka aj prehrávanie hudby z pripojeného USB kľúča, pamäťovej microSD karty alebo vstupu AUX. Vstupy sú ukryté pod gumenným krytom, ktorý ich ochráni pri náhodnom ošplechnutí vodou. Reproduktor spĺňa certifikáciu IPX6.

Napriek prítomnosti microUSB musíte na nabíjanie batérie, s približne 12-hodinovou výdržou, použiť dodávaný kábel so špecifickým konektorom. Medzi ovládačmi je aj špeciálne tlačidlo ROAR, ktorého stláčaním prepínate medzi nastaveniami zvuku: flat / equalizer / roar. Hudbu prehrávanú z USB kľúča alebo pamäťovej karty môžete ovládať nielen priamo na reproduktore, ale aj pomocou mobilnej aplikácie pre Android a iOS.

Recenziu piatej generácie Roar-u sme vám priniesli v článku Creative iRoar Go - vyvážený zvuk a pár bonusov k tomu. Vo videorecenzii nájdete aj porovnanie zvuku s kompaktným reproduktorom Bose Soundlink Mini II.

Videorecenzia:

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu