Hľadá sa Výhodný mobil roku 2016!

V ankete Mobil roka môžete hlasovať za svojich favoritov v šiestich kategóriách a vybrať tak tie najlepšie smartfóny, inteligentné hodinky a príslušenstvo minulého roka. Dnes vám predstavíme nominované zariadenia v kategórii Výhodný mobil roka.

V jubilejnom desiatom ročníku ankety Mobil roka 2016 powered by O2 vám opäť prinášame možnosť vybrať svojich favoritov v 6 kategóriách. Ako novinku sme tento rok pridali popri inteligentných hodinkách aj bluetooth slúchadlá a reproduktory, keďže toto príslušenstvo sa už stáva neoddeliteľnou súčasťou používania smartfónov. Pri hlasovaní vám pomôžeme tak, že vám predstavíme všetky nominované produkty po jednotlivých kategóriách.

Dnes to budú zariadenia nominované v kategórii Výhodný mobil roka, ktoré poskytujú výborný pomer cena/výkon. Znamená to, že vám prinesú dostatok úžitku a sú za výbornú cenu. Sú to telefóny, s ktorými pokojne môžete pristupovať na internet, využívať sociálne siete, vybavovať e-maily, zahráte si nenáročnú hru, odfotíte si napr. zábery z dovolenky a samozrejme, môžete pohodlne telefonovať.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. A nezabudnite, že každý hlasujúci bude zaradený do žrebovania o skvelé ceny. ☺

V kategórii Výhodný mobil roka 2016 sú nominované tieto smartfóny:

Coolpad Torino S

Nádherný telefón pre tých, ktorí chcú 4,7'' uhlopriečku displeja. Je to telefón, ktorý sa zmestí do ruky a popri kvalitnom tele sa predáva za výhodnú cenu. Má 4-jadrový procesor, IPS displej s HD rozlíšením a 8 Mpix fotoaparát. Vhodný je aj ako druhý telefón alebo doplnok k tabletu.

Honor 7 Lite

Honor je značka, ktorá prináša inovácie za dostupné ceny. Hliníkové telo, Full HD displej, snímač odtlačkov prstov a 13 Mpix fotoaparát. To všetko je súčasťou tohto smartfónu. Honor 7 Lite má šikovné používateľské rozhranie a je to po každej stránke príjemný telefón.

Huawei P9 Lite

Efektné spracovanie ochranného skla so zaoblením po hranách dodáva telefónu príjemný vzhľad a dobre sa používa. Výbava v podobe 5,2'' Full HD displeja, 8-jadrového CPU a 13 Mpix fotoaparátu je určená o niečo náročnejším používateľom. Vysoká kapacita batérie 3000 mAh je zárukou dlhej doby prevádzky a spokojní budete aj s kvalitou fotografií.

Lenovo Moto G4 Plus

Lenovo Moto G4 Plus prináša niečo navyše. V tomto prípade je to 16 Mpix fotoaparát, ktorý patrí medzi jeden z najlepších na trhu. Smartfón disponuje 8-jadrovým procesorom a Full HD displejom. Nechýba čítačka odtlačkov prstov, 3000 mAh akumulátor a 5,5'' displej. Moto G4 Plus je to pravé pre multimediálneho nadšenca.

Microsoft Lumia 650

Tento smartfón s OS Windows 10 Mobile ponúka za výhodnú cenu nielen nadštandardnú výdrž batérie ale aj 5'' AMOLED displej s HD rozlíšením. Fotoaparát má 8 Mpix snímač s HD videom. Veľmi dobrý telefón pre začiatočníkov, ktorí chcú mať operačný systém Windows na mobile.

Samsung Galaxy A5 (2016)

Na vstup do sveta smartfónov od Samsungu si nemôžete vybrať lepší model. Za výhodnú cenu ponúka kvalitné spracovanie a slušné parametre. Má 5,2'' Super AMOLED displej s Full HD rozlíšením, 8-jadrový procesor a 13 Mpix fotoaparát. A samozrejme, nechýba čítačka odtlačkov prstov.

Sony Xperia XA

Tento smartfón je síce dizajnová záležitosť, no súčasťou sú aj spoľahlivosť Sony a nové technológie pre inovatívnu sériu Xperia X. Špeciálny, takmer bezokrajový 5'' displej s HD rozlíšením určite zaujme. Xperia XA disponuje aj 8-jadrovým procesorom. Pochváliť sa môže dlhou výdržou v režime STAMINA a výborným 13 Mpix fotoaparátom.

Xiaomi Redmi NOTE 3

Zástupca čínskeho výrobcu Xiaomi zaujme veľmi dobrou cenou a kvalitnou konštrukciou. 5,5'' Full HD displej je vhodný pre každého, kto chce primerane veľký telefón. Nechýba čítačka odtlačkov prstov a ako bonus je tu až 4000 mAh batéria.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. Každý, kto sa do hlasovania zapojí bude zaradený do súťaže o atraktívne ceny v celkovej hodnote takmer 1500 eur.

Diskusia k článku:

ML 14.01.2017 - 17:16

Redmi Note 3 má 5.5 palcak

Richard Hombauer15.01.2017 - 20:41 Trvalý odkaz

vďaka, opravené

Celá diskusia 2 príspevky