Vyhrajte skvelé ceny v ankete Mobil roka 2016 powered by O2

Hľadáme najlepšie mobily, inteligentné hodinky, Bluetooth reproduktory a slúchadlá minulého roka. Zahlasujte vo veľkej ankete a získajte možnosť vyhrať hodnotné ceny.

Jubilejný desiaty ročník tradičnej ankety Mobil roka 2016 powered by O2 úspešne odštartoval! Od 10. januára do 10. februára 2017 bude už len na vás, ktoré telefóny, inteligentné hodinky a Bluetooth príslušenstvo patrí medzi to najlepšie na našom trhu.

Štyri významné slovenské médiá venujúce sa celému spektru mobilných telefónov opäť spojili svoje sily, aby s vašou pomocou vybrali tie najlepšie zariadenia minulého roka. Mobil roka má už svoju tradíciu, veď anketa vznikla v čase, kedy o vašu priazeň bojovali pamätné kúsky ako Sony Ericsson P1i či Nokia N95 8GB a prvý Apple iPhone sme poznali iba z obrázkov.

Doba sa mení a úpravu si žiadali aj jednotlivé kategórie. Nezmenil sa však poctivý a odborný princíp ankety, v ktorej minulý rok o výsledkoch rozhodlo viac než 15-tisíc zainteresovaných čitateľov. Čím viac vás bude, tým budú výsledky presnejšie a relevantnejšie. Veríme preto, že sa nám podarí prekonať minimálne 16-tisícovú hranicu.

Preto neváhajte a na webe www.mobilroka.sk označte najlepší špičkový, rozumný a výhodný mobil roka 2016. Osem smartfónov do jednotlivých kategórií nominovala po dlhej odbornej debate komisia zástupcov štyroch médií, výsledky hlasovania sú však už len na vás. Základné kategórie dopĺňa nová trojica kategórií venovaných príslušenstvu: Inteligentné hodinky, Bluetooth reproduktor a Bluetooth slúchadlá roka 2016. Sme úprimne veľmi zvedaví, ktoré z nich vás oslovia najviac.

Podobne ako v minulosti, aj tentoraz načasovanie ankety Mobil roka 2016 powered by O2 súvisí s jej ročníkom, a preto od 10. januára do 10. februára 2017 bude už len na vás, ktoré mobilné telefóny a príslušenstvo k nim sa stanú tými najlepšími.

Okrem toho, že vašim hlasom pomôžete vybrať tie najlepšie mobilné telefóny a príslušenstvo minulého roka, zúčastníte sa aj žrebovania o hodnotné ceny.

Partneri ankety Mobil roka 2016 powered by O2 poskytli atraktívne ceny v celkovej hodnote takmer 1500 eur. Tešiť sa tak môžete na smartfóny CAT a Xiaomi, reproduktor Sony, slúchadlá Bose alebo účinnú antivírusovú ochranu ESET.

Každý účastník sa môže ankety zúčastniť len raz, a to hlasovaním v internetovom formulári na www.mobilroka.sk. Poctivé výsledky môžeme dosiahnuť jedine svedomitým hlasovaním, preto vopred ďakujeme za slušný prístup k ankete.

HLASUJTE TU!

Duplicitné hlasy každý rok poctivo triedime. Našou prioritou nie je čo najvyšší počet hlasov, ale relevantné výsledky.

Na základe predchádzajúcich ročníkov si môžete vytvoriť názor, ako sa slovenský trh s mobilnými telefónmi vyvíja. Stačí kliknúť ma www.mobilroka.sk a listovať zaujímavými výsledkami minulých ročníkov.

Diskusia k článku:

Nightmare 10.01.2017 - 15:51

ALL: mozem sa spytat co ste dali alebo co date ako rozumny a vyhodny mobil?:D tam su vsade minimalne 3 kandidati...

Scotty10.01.2017 - 16:13 Trvalý odkaz

Tiez som sa nevedel rozhodnut no dal som oneplus 3T a vyhodny moto g4 plus...kandidatov vsak bolo urcite viac ...

Nightmare10.01.2017 - 16:51 Trvalý odkaz

vyhodny fu tam bol skoro kazdy dobry vyber...P9 Lite,G4+,A5 2016

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease10.01.2017 - 19:03 Trvalý odkaz

Ak by si niekto nevedel rady s kategóriou BT reproduktor.
Najlepšie z toho hrá Harman Kardon ONYX Studio 3.

Celá diskusia 7 príspevkov