Na jeden záber: LG G5 SE

Po top modeli G5, ktorý sa na našom trhu oficiálne predával iba u mobilných operátorov, prinieslo LG model G5 SE. Neprináša síce nič, kvôli čomu by sme ho uprednostnili pred vlajkovou loďou, stále však ponúka veľmi dobrú výbavu. Jeho kúpou nič nepokazíte.

LG G5 SE prišlo na slovenský trh len koncom októbra minulého roka a jeho jediným oficiálnym predajcom je Orange. Dizajn i výbava vychádza z top modelu predstaveného na MWC 2016 v Barcelone. Líšia sa len rozdielnou kapacitou operačnej pamäte RAM a procesorom.

V G5 SE je namiesto štvorjadrového procesora Snapdragon 820 použitý slabší osemjadrový Snapdragon 652 a namiesto 4 GB RAM tu nájdeme len 3 GB operačnú pamäť. Zvyšná hardvérová výbava i modulárna konštrukcia s možnosťou pripojenia doplnkových modulov ostali. Mierne slabší hardvér ale neznamená automaticky aj nižší výkon. Kolega Tomáš sa v recenzii na jeho nedostatok nesťažoval.

Lákadlom staršej gé päťky je výborný duálny 16 Mpix fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu a clonovým číslom f/1.8. Rovnaký nájdeme aj v SE edícii. O kvalite snímok a videí sa môžete presvedčiť v našom článku Takto fotí LG G5 SE + videá z mobilu. Poteší aj špičkovým 5,3'' displejom s jemným QHD rozlíšením 1440 x 2560 bodov. Kompletné špecifikácie LG G5 SE sa dozviete v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Errr 10.01.2017 - 18:44

Si strašne sereš do huby..prve povieš že je zbytočný a potom ho nechceš kritizovať...

Nightmare10.01.2017 - 23:57 Trvalý odkaz

neviem preco ste ma zmazali...to s tou iba „3 GB“ RAMkou som myslel ze plne postacuje..ale ze nadomnou niekto osocuje cloveka je v pohode ;)

Lenka Ivančíková11.01.2017 - 00:16 Trvalý odkaz

ja som nic nemazala, neviem...

Celá diskusia 3 príspevky