Orange: získajte na šesť mesiacov internet v mobile za polovicu

Orange ponúka internet v mobile na skúšku. Pri aktivácii na začiatku fakturačného obdobia získate internet na takmer dva mesiace zadarmo a po uplnutí skúšobnej doby si môžete aktivovať konkrétny balík s 50 % zľavou z mesačného poplatku. Bez viazanosti a ďalších podmienok.

Internetový balík na skúšku ponúka Orange už od novembra minulého roka, no možno ste o tejto ponuke nevedeli. Internet zadarmo si môžete užívať až dva mesiace. Ako to? Stačí, keď si ho aktivujte len krátko po začiatku nového fakturačného obdobia. Orange vám totiž chce ponúknuť jedno celé fakturačné obdobie na vyskúšanie a po aktivácii služby získate do konca fakturácie ešte ďalšiu alikvótnu časť balíka. Takže kto má fakturačné obdobie napríklad od 8. do 7. v mesiaci a aktivuje si internetový balík 9. 1., získa alikvótnu časť z objemu dát do 7. 2., a od 8. 2. do 7. 3. má ďalší celý mesiac na vyskúšanie.

Na zákazníckej linke nám potvrdili, že najvýhodnejší internet do mobilu môžu získať zákazníci s niektorým zo starších "zvieratkovských" typov paušálov, napríklad Delfín. V zákazníckej zóne majú k dispozícii sekciu s aktivácuiu služieb, v ktorej si vyberú Nekonečný internet v mobile Štart (700 MB), Klasik (2000 MB) alebo Premium (5000 MB). Stačí kliknúť na odkaz "vyskúšajte si" a budú presmerovaní na aktiváciu služby na skúšku na mesiac zadarmo. Operátor na stránke upozorňuje, že po uplynutí doby bude služba deaktivovaná.

Pokiaľ si zákazník sám službu neaktivuje na ďalšie obdobie, tesne pred uplynutím skúšobného obdobia mu Orange ponúkne na celý pol rok 50 % zľavu z mesačného poplatk. To znamená, že Štart bude mať za 3,50 €, Klasik za 5 € a Premium za 8 €. Po uplynutí šiestich mesiacov môže zákazník internetový balíček zrušiť. Aktiváciou sa k ničomu nezaviazal.

Aj zákazníci s novým paušálom Flex alebo Max môžu získať internet v mobile na mesiac (alebo aj dva) zadarmo. K dispozícii budú mať ale len 300 MB balík. Aj títo zákazníci môžu neskôr získať internetový balíček za polovicu, no musia si ho vyskladať po 100 MB objemoch. Orange totiž pre tieto paušály ponúka len dokupovanie 100 MB dát za 1 euro. Takže s 50 % zľavou z poplatku získate na šesť mesiacov napríklad 500 MB balík nie za 5 €, ale za 2,50 €. Alebo 1000 MB za 5 €.

O2 ponúka internet do mobilu na prvé tri mesiace za polovicu a s možnosťou preniesť neminuté dáta do ďalšieho mesiaca.

Za čitateľký tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

galaxi 08.01.2017 - 06:40

Plazia sa hadi k cenám dát 4ky ale mierným tempom aby sme si nevšimli ako ich ta 4ka začína likvidovať.

Dezi08.01.2017 - 09:52 Trvalý odkaz

Volania sms nepotrebujem, najlepšie mi vyhovuje 02 , 4ka nema pokrytie mimo mesta aj ked ceny má najlepšie.

piotresku02.02.2017 - 14:25 Trvalý odkaz

urcite je to na 2mesiace?
Služba obsahuje prístup na internet v mobile s rýchlosťou sťahovania do 42 Mbit/s a odosielania do 1,5 Mbit/s a multimediálne balíky Zákaznícka zóna a Orange Chat. Po prekročení 2000 MB sa rýchlosť zníži na 128 kbit/s, dáta sa neúčtujú. Pre využívanie služby je potrebné mať správne nastavený telefón a odporúčame tiež nainštalovať aplikáciu Orange Go.

Prajete si vyskúšať túto službu na mesiac bezplatne?

Po uplynutí tohto obdobia bude služba bezplatne deaktivovaná.

piotresku12.04.2017 - 13:46 Trvalý odkaz

no mne dnes pred koncom prislo toto: Vazeny zakaznik blizi sa koniec bezplatneho obdobia vyuzivania 5000 MB dat v mobile. Ponechajte si tento balicek aj nadalej za cenu 15.98 eura mesacne. takze ziadne 8€. skoda.

Celá diskusia 4 príspevky