Na jeden záber: Creative Aurvana ANC

Káblové slúchadlá s režimom pre aktívne rušenie hluku ANC (Active Noise Cancelation) oceníte najmä v hlučnejšom prostredí, napríklad v lietadle či vlaku.

Hudbu alebo film si cez slúchadlá Creative Aurvana ANC vypočujete len po pripojení káblom cez 3,5 mm audio jack. Skratka ANC v názve napovedá, že sa postarajú o príjemný zážitok z počúvania bez rušivých zvukov zvonku. Kolega Matej v recenzii vysvetlil, že softvér vďaka vstavaným mikrofónom počúva okolité zvuky a do slúchadiel pošle "protizvuk" a v ušiach sa zvuky vyrušia. Hlasnejšie zvuky z okolia ale samozrejme úplne nezmiznú.

Slúchadlá obopínajú vankúše z mäkkej koženky, takžena ušiach netlačia ani pri dlhšom nosení. Veľké označenie "L" a "R" pre jednotlivé strany z vnútra 40-milimetrových meničov uľahčí správne nasadenie. Pod kryt pravého slúchadla sa vkladá AAA batéria. Vypínač aj batéria slúžia výhradne pre ovládanie a napájanie ANC rušenia. Hudbu budete počuť ihneď po pripojení audio kábla a v cenovej kategórii okolo sto eur hrajú Creative Aurvana slušne.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu