Samsung Gear S2, S3 a Fit 2 sú už kompatibilné s iOS

Pred rokom Samsung sľuboval, že inteligentné hodinky Gear S2 budú podporovať operačný systém iOS. Majitelia iPhonov ale museli čakať celý rok, kým sa naozaj dočkali.

Na minuloročnej výstave CES Samsung informoval, že pripravuje podporu smart hodiniek radu Gear aj pre zariadenia s iOS. Majitelia iPhonov sa však tešili predčasne. Tento rok Samsung svoje vyhlásenie zopakoval a na webovej stránke modelu Gear S2 už dokonca nájdeme informáciu o možnosti synchronizovať dáta z hodiniek s Androidom a iOS.

V App Store sa potrebná aplikácia zatiaľ nenachádza, no veríme, že je to len otázkou niekoľkých dní, kedy bude dostupná na stiahnutie a my ju vyskúšame s redakčným iPhonom. Podľa výrobcu je aplikácia kompatibilná s iPhonom 5 a novším a operačným systémom iOS od verzie 9.0. Ako na svojej stránke upozorňuje, na iPhone nemusia byť dostupné všetky funkcie a pre najlepšie výsledky odporúča použiť telefóny Samsung Galaxy.

Aj keď sa na webe Samsungu objavila možnosť synchronizácie dát s iOS len pri modeli Gear S2, podľa stránky sammobile.com majú byť kompatibilné aj nové hodinky Gear S3 a náramok Gear Fit 2.

Doplnené:

Aplikácia Samsung Gear S je už dostupná v App Store na stiahnutie.

Zdroj: samsung.com

Diskusia k článku:

markos9 05.01.2017 - 22:17

super, gear s3 frontier sa mi velmi pacia a apple watch vobec aj ked mam iPhone :)

radka08.01.2017 - 13:11 Trvalý odkaz

uz ta aplikacia je uz v AppsStore, vola sa Samsung Gear S a spaja Gear S2 aj S3

Celá diskusia 2 príspevky