Na jeden záber: Xiaomi Mi 5s Plus

Väčší brat modelu Mi 5s ponúka lepší dulálny fotoaparát, dlhšiu výdrž a infraport. Tabletofón s 5,7'' Full HD displejom má ale vyššiu cenovku, ktorá môže od kúpy odradiť.

Po nedávnej videorecenzii Xiaomi Mi 5s sme sa redakčnou kamerou pozreli na jeho väčšieho súrodenca. Kolega Tomáš, ktorý telefóny tejto značky testuje, si v recenzii Mi 5s Plus pochvaľoval krásne kovové spracovanie, vysoký výkon a lepšiu výdrž batérie než pri Mi 5s. Batéria s 4000 mAh kapacitou podprouje rýchle nabíjanie Quick Charge 3.0 a je iba o 12 minút dlhšie než pri Mi 5s, ktoré má o 800 mAh menší akumulátor.

Duálny 13 Moix fotoaparát podáva lepšie výkony, pričom rozdiely je vidieť prevažne v zlých sveteľných podmienkach. O kvalite fotoaparátov sa môžete presvedčiť v článku Takto fotí Xiaomi Mi 5s Plus + videá z mobilu. Vrátil sa infraport, ktorý na Mi 5s chýbal. Nájdu sa i nedostatky. Medzi ne môžeme zaradiť chýbajúcu podporu pre 800 MHz frekvenciu LTE, niekomu môže chýbať FM rádio a kto hľadá dual SIM android so samostatným slotom pre pamäťové karty bude sklamaný. Xiaomi používa hybridný slot. Kompletné špecifikácie nájdete v našom základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu