Na jeden záber: Sony Xperia XA

Krátky videopohľad na päťpalcový android s elegantným vzhľadom, úzkym telom, svižnými reakciami a osvedčenou nadstavbou. Škoda chýbajúcej čítačky odtlačkov a HD rozlíšenie displeja.

Sony Xperia XA sa vďaka úzkej konštrukcii drží veľmi príjemne v ruke a napriek oblým stranám sa výrazne nešmýka. Päťpalcový displej s HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov má len minimálne okraje. Kolega Matúš v recenzii ocenil svižné reakcie a osvedčené používateľské prostredie. Xperii XA ale chýba vodeodolnosť, na ktorú sme boli pri lepšie vybavených Xperiách zvyknutí. Zamrzí aj chýbajúca čítačka odtlačkov, ktorá začína byť samozrejmosťou už aj v cenovej kategórii pod dvesto eur.

Zadný 13-megapixelový fotoaparát zvládne nahrávať Full HD videá a ponúka množstvo fotografických funkcií, predná 8 Mpix kamera, prekvapí automatickým zaostrovaním a HDR. V bočnej stene nechýba dvojpolohová spúšť fotoaparátu. Od 2300 mAh batérie zázraky nečakajte, ponúkne len priemernú výdrž. Kompletné špecifikácie, video s prvým kontaktom a živé fotografie nájdete v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Michal 24.12.2016 - 00:08

Mam ho ako firemny, velmi pekny fon. HD rozlisenie displeja mi vobec nevadi, pri tejto uhlopriecke je to ok. Vydrz baterie tiez nad ocakavanie, jeden den vydrzi bez problemov. Co mi vadi je chybajuca funkcia prebudenia dvojitym poklepanim.

Celá diskusia 1 príspevok