4ka rozšírila LTE pokrytie do ďalších miest a obcí

Na mape pokrytia štvrtého mobilného operátora pribudli pred Vianocami ďalšie miesta. Dátovať v LTE sieti 4ky môžu najnovšie napríklad aj obyvatelia Badína, Turne nad Bodvou, Čečejoviec, Veľkého Zálužia, či Kaluže. 4G signál je už dostupný aj v Kremnici a Krompachoch. 4ka sa v decembri zamerala aj na pokrývanie obcí.

Okrem toho operátor zahusťuje už skôr pokryté miesta. Nedávno tak urobil napríklad v Bratislave, Čadci, Michalovciach, Novom Meste nad Váhom, Rimavskej Sobote, Starej Turej, Snine a na plný signál sa môžu tešiť aj obyvatelia košických mestských častí Košická Nová Ves, Krásna, Šaca a Vyšné Opátske.

4ka šíri 4G signál aj do obcí Drienovská Nová Ves, Háj, Krížová Ves, Lehôtka pod Brehmi, Lipovec, Livina, Lutila, Nemce, Nitrianske Hrnčiarovce, Pravotice, Tovarníky, Urmince, Vavrečka a Zamarovce.

Plné pokrytie signálom 4G siete 4ky majú v súčasnosti k dispozícii obyvatelia vyše 160-tich miest a obcí po celom Slovensku. V budúcom roku plánuje operátor pokryť 80 % populácie Slovenska a súčasne bude pokračovať na kontinuálnom zahusťovaní miest, kde už je 4G sieť dostupná.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu