Hľadáme nové logo ankety Mobil roka! Atraktívna odmena vás neminie

Už desať rokov sa pozeráme takmer na to isté logo ankety Mobil roka. Počas príprav jubilejného ročníka nastal čas na jeho výmenu. A budeme radi, keď nám s tým pomôžete.

Ak rozumiete dizajnu, baví vás grafika, budeme veľmi radi, keď nám pošlete návrh nového loga ankety Mobil roka powered by O2.

Logo by malo byť moderné, nápadité, ale tiež seriózne a čo najjednoduchšie. Aktuálne logo vyjadruje SIM kartu a obsahuje vždy aj vyjadrenie obdobia, ktorého sa daný ročník ankety týka. Vašej fantázii sa však medze nekladú - môžete meniť celkový tvar aj celkové znenie. Ale môžete sa tiež pohrať s aktuálnym motívom a iba ho "refrešnúť". Výsledok, prosím, vyexportujte do JPEG aj kriviek (napríklad PDF, EPS

Využitie loga nájdete napríklad na webe mobilroka.sk.

Vaše návrhy posielajte na e-mailovú adresu logo@mobilroka.sk do 30. 12. 2016.

Samozrejme, že autor víťazného loga ankety Mobil roka powered by O2 neostane bez odmeny! Tá nie je len tak hocijaká.

Autor loga, ktoré sa nám bude najviac páčiť, získa extravagantný smartfón Sony Xperia XA Ultra vo farbe Lime Gold + 50 % zľavu na vybraný O2 Paušál na celý 1 rok.

Logo bude vyberať tradičná komisia zložená zo zástupcov redakcií Fony.sk, TECHBOX, TOUCHIT a TREND.

Pravidlá súťaže

- Organizátorom súťaže je spoločnosť TECHBOX, s.r.o., so sídlom Karola Šišku 9, 903 01 Senec, Slovenská republika, IČO: 36 432 997, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka č.: 104399/B.

- Cenou v súťaži je Sony Xperia XA Ultra vo farbe Lime Gold od spoločnosti Sony Mobile a kupón na 50% zľavu na vybraný O2 Paušál od spoločnosti O2 Slovakia, s.r.o.

- Do súťaže sa môžu zapojiť všetci starší ako 15 rokov, s výnimkou zamestnancov redakcií Fony.sk, TECHBOX, TOUCHIT a TREND.

- Každý účastník súťaže sa môže do súťaže zapojiť aj viackrát.

Súťaž prebieha na stránkach redakcií Fony.sk, TECHBOX, TOUCHIT a TREND.

Organizátor súťaže neručí za správne doručenie súťažných e-mailov a vyhradzuje si právo v sporných prípadoch rozhodovať s konečnou platnosťou podľa vlastného uváženia.

- Súťaž začína 21.12.2016. Návrh loga Mobil roka musí byť odoslaný na e-mailovú adresu logo@mobilroka.sk najneskôr do 30.12.2016 do 24:00 hod.

Výber víťazného návrhu loga Mobil roka sa uskutoční najneskôr 6.1.2017. Výhercu súťaže budeme kontaktovať e-mailom.

- Organizátor si vyhradzuje právo nevybrať ani jeden zo súťažných návrhov loga Mobil roka, a to v prípade, že ani jeden návrh nevyhodnotí komisia zložená zo zástupcov redakcií Fony.sk, TECHBOX, TOUCHIT a TREND za víťazný. V uvedenom prípade bude výherca určený žrebovaním z 5 najlepších návrhov, ktoré určí komisia zložená zo zástupcov redakcií Fony.sk, TECHBOX, TOUCHIT a TREND.

- V prípade, ak si do 28.2.2017 výherca osobne neprevezme výhernú cenu, prepadne táto v prospech organizátora súťaže.

- Cena nie je vymáhateľná súdnou cestou a nie je možné uplatňovať náhradné plnenie.

Účasťou v súťaži každý účastník súhlasí s jej pravidlami.

Organizátor je prevádzkovateľom IS Súťaže, ktorý je ohlásený a zaregistrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky a osobné údaje súťažiacich spracováva v rámci bezpečnostného projektu spoločnosti TECHBOX, s.r.o.

- V zmysle § 11 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení účastník súťaže zaznačením príslušného políčka „ÁNO Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov a s pravidlami súťaže“ dobrovoľne poskytuje svoj súhlas so získavaním svojich osobných údajov v rozsahu meno, priezvisko, mesto, e-mail s ich zhromažďovaním, zoskupovaním s inými osobnými údajmi, zaznamenávaním, evidenciou, usporadúvaním, prehliadaním, využívaním, uchovávaním a iným spracúvaním spoločnosťou TECHBOX, s.r.o., so sídlom Karola Šišku 9, 903 01 Senec, Slovenská republika, IČO: 36 432 997, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka č.: 104399/B na účely realizovania súťaže, a to výlučne za účelom svojej účasti v súťaži a jej vyhodnotenia. Súčasne účastník súťaže súhlasí so zverejnením svojich osobných údajov v rozsahu meno, priezvisko, mesto na webových stránkach a na Facebook stránke portálov Fony.sk, TECHBOX, TOUCHIT a TREND. Tento súhlas účastník súťaže udeľuje na dobu trvania súťaže, a je si vedomý, že udelený súhlas je možné kedykoľvek odvolať písomne u spoločnosti TECHBOX, s.r.o., ako aj ďalších svojich práv a oprávnení ako dotknutej osoby vyplývajúcich z § 28 zákona o ochrane osobných údajov.

Podľa zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov a príslušných novelizácií tohto zákona sú vecné výhry, ktorých hodnota presahuje sumu 350,00 € vrátane DPH, predmetom dane z príjmov fyzických osôb v zmysle zákona o dani z príjmov v aktuálnom znení. Za zdanenie výhry v súťaži zodpovedá výherca.

- Organizátor súťaže si vyhradzuje právo na skrátenie, predĺženie alebo prerušenie súťaže alebo jej zrušenie v prípade nízkej účasti, ako aj na zmenu pravidiel súťaže. Akúkoľvek zmenu pravidiel súťaže alebo jej zrušenie Organizátor oznámi na web stránkach portálov Fony.sk, TECHBOX, TOUCHIT a TREND.

Diskusia k článku:

Piatro 24.12.2016 - 15:57

Môžem poslať aj viac návrhov, keď mám viac nápadov?

dzulio24.12.2016 - 17:08 Trvalý odkaz

A čo tak si prečítať pravidlá súťaže, ktoré sú v článku uvedené nižšie?

Petet24.12.2016 - 17:44 Trvalý odkaz

Da sa tablet LG80.Spojit pomocou neakej aplikacie s televizorom senkor lcd obrazovkou?

Richard Hombauer24.12.2016 - 19:58 Trvalý odkaz

Piatro, ano, samozrejme. Je to aj v spominanych pravidlach.

Palci07.01.2017 - 12:44 Trvalý odkaz

Zdravím tak ako ? Poznáme už nejakého víťaza ? :)

Celá diskusia 5 príspevkov