Swan: služba LTE biznis je dostupná už v každom okresnom meste

Operátor splnil svoj cieľ pre tento rok a pokryl LTE technológiou každé okresné mesto na Slovensku. V nich ponúka podnikateľom možnosť internetového pripojenia šíreného vzduchom v rámci produktu LTE biznis. Pre domácnosti je určená služba TO.doma.

Služba LTE biznis je poskytovaná na frekvencii 3,5 GHz od augusta tohto roka a môže byť náhradou za pevné pripojenie v miestach, kde zákazník nemá prístup napríklad k optickej sieti. Aktuálne Swan ponúka službu LTE biznis vo všetkých pokrytých lokalitách už v takmer stovke miest a 150 obciach z celého Slovenska.

Firemným zákazníkom poskytuje neodmedzený prístup k dátam bez akýchkoľvek limitov (FUP) či obmedzení (P2P, streaming), ako je tomu napríklad pri mobilnom LTE internete. Okrem toho ponúka možnosť doplnkovej služby pevnej IP adresy, ktorá môže poslúžiť napríklad na pripojenie firemného kamerového systému alebo platobného terminálu. K službe sa poskytuje aj nepretržitý dohľad nad pripojením a prioritné riešenie porúch.

Ako funguje služba LTE biznis?

LTE signál šírený z vysielača je prijímaný pomocou vonkajšej antény (LTE modem), ktorý môže byť umiestnený na fasáde alebo streche objektu. V interiéri je prepojený s vnútorným koncovým zariadením, ktoré zákazníkovi nainštaluje technik. Swan má v ponuke LTE modem Huawei B22268S.

O preverenie dostupnosti služby môžete požiadať na stránke www.swan.sk/firmy/lte-internet.

Pre domácnosti je určená služba TO.doma.

TO.doma pre domácnosti je v ponuke v troch programoch:

- TO.doma S: 9,99 € mesačne, prenosové rýchlosti 12/1 Mbps

- TO.doma M: 14,99 € mesačne, prenosové rýchlosti 25/2 Mbps

- TO.doma L: 19,99 € mesačne, prenosové rýchlosti 70/5 Mbps

K radu TO.doma L si môžu zákazníci pri 24-mesačnej viazanosti zakúpiť kvalitný WiFi router už za 1 euro. Dostupnosť služby na konkrétnej adrese si môžete overiť vo všetkých Swan centrách alebo zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na telefónne číslo 0650 123 456.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

shaggy 20.12.2016 - 16:39

a niektore mesta su pokryte aj dvajkrat ci trikrat...

Celá diskusia 2 príspevky