Orange: Huawei MediaPad M3 v akciovej ponuke

V akciovej ponuke Orangeu pribudol osempalcový tablet so slotom na SIM kartu a podporou LTE sietí. Okrem kvalitnej konštrukcie a výborného QHD displeja poteší praktickou čítačkou odtlačkov.

Huawei MediaPad M3 je výborné zariadenie kompaktných rozmerov s kvalitnou konštrukciou a 8,4-palcovým displejom s jemným QHD rozlíšením 2560 x 1440 bodov. Cenovo dostupný tablet dostal aj čítačku odtlačkov s rozšírenými funkciami.

Z tabletu si aj zatelefonujete, no iba cez handsfree alebo hlasné reproduktory. V malom tele sa ukrývy dostatočný výkon, ktorý zabezpečí osemjadrový procesor Kirin 950, 4 GB operačná pamäť RAM a Android 6.0 doplnený o vyladenú používateľskú nadstavbu EMUI 4.1 s množstvom podrobných nastavení a doplnkových funkcií. Batéria s 5100 mAh kapacitou ponúka solídnu výdrž na jedno nabitie. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe a všetky dôležité informácie z používania sa dozviete z našej recenzie.

Huawei MediaPad M3 kúpite v Orangei k najvyšším paušálom od jedného eura, plná cena je u operátora stanovená na 365 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu