Telekom: Sony Xperia X Compact a Spy Car Hummer v ponuke

Pre fanúšikov značky Sony prichádza do ponuky Telekomu výkonný 4,6-palcový android s menšími rozmermi. Druhou novinkou je autíčko Spy Car Hummer, ktoré môžete ovládať cez smartfón.

Sony Xperia X Compact už nemá vodeodolnú konštrukciu ako jej predchodkyne, no stále ponúka výkonný hardvér v malom tele. Displej s 4,6-palcovou uhlopriečkou má síce len HD rozlíšenie, ale pri tejto veľkosti je dostatočné. Medzi kľúčové špecifikácie patrí osemjadrový procesor Snapdragon 650, 3 GB RAM a nezabudlo sa ani na čítačku odtlačkov umiestnenú vo vypínači na boku telefónu, kde nájdeme aj hardvérovú spúšť 23 Mpix fotoaparátu.

Automatické zaostrovanie dopĺňa prediktívny hybridný autofókus (PDAF) a laserové zaostrovanie s technológiou vnímania vzdialenosti. Výsledky zadného i predného fotoaparátu si môžete pozrieť v článku Takto fotí Sony Xperia X Compact (F5321) + videá z mobilu. Všetky podrobnosti o výbave a špecifikácie sú v základnom infe Sony Xperia X Compact. Kolega Matej, ktorý Xperiu X Compact testoval, chválil v recenzii stereo reproduktory, kvalitný displej, výbornú výdrž a ľahké ovládanie jednou rukou.

Videorecenzia

Sony Xperia X Compact kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 9 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 99 €)

- 9 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 49 €)

- 7 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 29 €)

- 4 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 29 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 29 €)

Pri kúpe cez web je úvodná cena nižšia o 20 eur. Plná cena je stanovená na 449 eur.

Do ponuky pribudlo aj autíčko Spy Car Hummer, ktoré môže používateľ ovládať cez smartfón. Je to vychytávka na predvianočnom trhu a Telekom ju ponúkne za špeciálnu cenu 79 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu